20 / 04 / 2024

İTVF 2014 İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı 12 Haziran'da başlıyor!

 İTVF 2014 İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı 12 Haziran'da başlıyor!

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) önderliğinde "Yayıncılık Dünyasının Geleceği İstanbul'da Buluşuyor" sloganıyla İTVF 2014 İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı 12-13-14 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek...



Televizyon dünyasının tüm paydaşları İTVF 2014 İstanbul Televizyon Forum ve Fuarı’nda buluşuyor. Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) önderliğinde "Yayıncılık Dünyasının Geleceği İstanbul'da Buluşuyor" sloganıyla 12-13-14 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan bölgenin en büyük organizasyonu TV endüstrisinin tüm dinamiklerini bir araya getirecek. 


TV yayıncılığının her aşamasında kullanılan teknolojilerinin sergileneceği, teknoloji ve içerik dünyasındaki gelişmelerin tartışılacağı fuarın, bu yılki teknoloji oturumlarının teması “Taşınabilir Teknolojiler”, içerik oturumlarının teması “Kültür Endüstrisi” olacak. Sektörün geleceğine 3 gün ışık tutacak olan iTVF 2014 Forum, 70 ülkeden 4 bini aşkın katılımcıyı ağırlayacak.


TV Market, Yayıncılık Teknolojileri Fuarı ve Forum olmak üzere üç ayrı kategoride gerçekleştirilecek etkinliklerde; 

TV yayıncılığının duayen isimleri, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelecek yüzlerce firma ve binlerce katılımcı yer alacak. 21. yüzyılın heyecan verici ürün, hizmet ve yeni nesil çözümleri ilk kez profesyonellerle buluşacak. Dünyaca ünlü isimlerin sunumlarıyla TV yayıncılığının geleceği şekillenecek. "Kültür Endüstrisi"nin küresel ekonomideki yerinin masaya yatırılacağı organizasyonda Web TV, Mobil TV, IPTV, uydu ve mobil çözümlerin birlikteliği, 4K, Ultra HD yayıncılık, multiekran hizmetler, hibrit teknolojiler, yayıncılıkta bulut bilişim çözümleri, DVB gibi son yılların en güncel konularının da katılımcılara aktarılacak. Çeşitli ülkelerde 400 milyon kişi tarafından ilgiyle takip edilen Türk dizileri sahne alacak. 

 

Türk Sineması'nın 100. yılında iTVF'in katkılarıyla Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği tarafından “Yarının Sineması İçin” temasıyla 2. BAK Akademi Ödül Töreni’nde belgesel, animasyon ve kısa film alanının en iyi 16 ismi belirlenecek.  

 

RATEM Başkanı Dursun Güleryüz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun ve Televizyon Yayıncıları Derneği (TVYD) Başkanı Zahid Akman’ın katılımıyla 12 Haziran 2014 Perşembe günü saat 10:00’da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek. 


Geri Dön