18 / 04 / 2024

İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsa Mert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.



İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsa Mert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket başta konut olmak üzere her türlü inşaat işleri yapar, gayrimenkul alım-satımı ile  inşaatların taahhüt ve proje uygulamaları için lisans, mühendislik ve müşavirlik anlaşmaları yapar. Her türlü arsa karşılığı, kat karşılığı inşaat işleri yapmak, müteahhitlik  ve  mühendislik  ve taşeronluk yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kuruluşların gayrimenkullerinin  pazarlanması amacıyla organizasyonlar yapar, tanıtım kampanyaları ve promosyonlar düzenler, bu konularda geçici veya sürekli danışmanlık yapar. Şirket konusu ile ilgili olarak emlak danışmanlığı, gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapar. Konusu ile ilgili müşteri ihtiyaçlarına uygun arsa, konut, ofis, dükkan vb mülklerin temin edinilmesi yönünde imar, teknik, altyapı ve hukuksal açıdan müşterilerini bilinçlendirir. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.  İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. Şirket konusu ile ilgili olarak; bilumum kimyasal maddeler, petrokimya ürünleri , plastik hammadde ve türevleri,  sağlık sektöründe kullanılan hammadde ve kimyasallar ile her türlü temizlik ürünleri toz ve sıvı deterjan  alım-satımı ve pazarlamasını yapar. Konusuyla ilgili olarak yurt içinde veya yurt dışında yatırımlara girer, yabancı ortaklıklara girer. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü ithalat ihracat pazarlama ve imalat yapar. Şirket hakiki ve hükmi şahıslarla şirket teşkili ve mevcut ticari işlemlere iştirak ve söz konusu şirketlerin aracılık yapmamak şartıyla- hisselerinin ve tahvillerinin alım-satımını yapar. Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayri menkuller inşa eder,  iktisap eder, satın alır, dilediği kişi ve kuruluşlara dilediği bedelle satar, bunlar üzerinde intifa, ipotek tesisi, fek, sükna ve kat irtifakı tesis etmek, idare binaları inşa etmek gibi işleri yapar. Şirket işleri için gerekli araç ve taşıtları iktisap eder, kiralar, kiraya verir veya satar, bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunur. Şirket mallarını, gayri menkullerini, servislerini, elemanlarını ve tüm maddi ve manevi mülkiyetini  her  türlü firmalara kiralar veya satar ve bu konuda sözleşmeler yapar.  Şirket amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, Know-How , lisans, telif ve diğer sınai mülkiyet  haklarını iktisap eder, devir ve ferağ eder.


İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Acar Sokak, No:14 B Blok Daire:1.


Geri Dön