24 / 04 / 2024

İz Park Kartal fiyat listesi!

İz Park Kartal fiyat listesi!

Firma: Ege Yapı

Proje: İzpark Kartal

İz Park Kartal fiyat listesi 675 bin liradan başlayarak yükseliyor. Ege Yapı Group İz Park Kartal projesinde 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...




İstanbul Anadolu yakasının gelişen bölgesi Kartal ilçesinde inşa edilen İz Park Kartal projesi  Ege Yapı  Group imzasını taşıyor. İz Park Kartal fiyat listesi bilgileri haberimizde bulunuyor.


102 adet ofisten meydan agelen İz Park Kartal projesi 4 blok halinde yükseliyor. İz Park Kartal projesinde ofisler için tasarlanan iki blok 15 katlı olarak inşa edildi. İz Park Kartal projesinde ofis ihtiyaçları için olan diğer iki blok ise 2 ve 5 katlı olarak inşa edildi. 


İz Park Kartal ödeme planı!


İz Park Kartal ödeme koşulları kapsamında ofis bedelinin yarısı peşinat olarak ödendiğinde 30 ay vade farksız, yüzde 30 peşinat ödendiğinde 36 ay vade farksız ödeme yapılıyor. Ege Yapı İz Park Kartal ödemeleri banka kredili olarak da yapılabiliyor.


İz Park Kartal satış ofisi ile 0216 671 07 03 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. İz Park Kartal projesinde çeşitli sosyal imkanlar ve hizmetler sunuluyor.


İz Park Kartal fiyat listesi!


İz Park Kartal fiyat listesi 675 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İz Park Kartal Ege Yapı teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayı olarak açıklandı. 8 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İz Park Kartal ofis alanları 87 metrekare ile 776 metrekare arasında değişiyor.


İz Park Kartal nerede?

İz Park Kartal adres bilgileri : Pegagaz Sokak No:6 Soğanlık Kartal - İstanbul


İz Park Kartal iletişim bilgileri

Telefon: 0216 671 07 03

Web adresi: http://www.izpark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön