19 / 04 / 2024

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.



KÜTAHYA Modern projelerinin yanı başında konumlanacak olan , şu anda yapımı devam eden ve 1 Ağustosta teslim edilecek ilk proje, 2500 kişilik kapalı spor salonu inşaatı. Kütahya'nın stratejik bir konumunda yapılan ve 7950m2'lik alana sahip olan kapalı spor salonu içerisinde oyun sahaları, antrenman salonları ve soyunma odaları yer alıyor. Kütahya'yı kalkındıracak ve bölge ihtiyaçlanna cevap verecek olan bir diğer proje ise Eylül sonu itibariyle temeli atılacak olan 'Kütahya Şehir Hastanesi'. Toplamda 600 yatak kapasiteli olarak inşa edüecek olan hastane, tüm tıbbi donanımları ve en ileri teknolojüeri içerisinde banndırıyor. 500 yataklı olacak şehir hastanesinin fizik tedavi merkezli 100 yatağı da ek olarak hizmete alınacak. 

Kütahya Modern (1 ve 2)'inci etapların yam başmda konumlanacak olan diğer önemli projeler arasında inşaatına yeni başlanan meslek lisesi de yer alıyor.

 

Kentin cehresi değişecek 

Kütahya Modern 1 ve 2. etaplann bulundukları bölgenin etrafında konumlanacak olan önemli projelerle değerinin gün geçtikçe artacağını belirten İzka Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri şunları söyledi: "Potansiyel yaşam alanları arasında gösterilen bölge, üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım aksları üzerinde yer alan konumu ve Kütahya'da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatıları ile önemli bir bölge haline gelecek. Tamamlanan gençlik spor merkezi ve SGK binalarının yanı sıra henüz inşasına yeni başlanacak olan 5 yıldızlı termal otel ve 600 yatak kapasiteli şehir hastanesi de bölgenin öne çıkacak olan ve gerek Kütahyalıların gerekse diğer yerleşim yerlerinden gelecek olanların ihtiyaçlarına cevap verecek önemli projeler. Kaliteden ödün vermeden gerek inşaat kalitesi, gerekse sosyal donatılan ve çevreye uygun şekilde mimari estetik ön plana çıkartılarak hazırlanan Kütahya Modem 1'inci etabın devamı niteliğinde olan Kütahya Modem-2 projesi, yer aldığı lokasyon sayesinde gün geçtikçe değer kazanıyor. Proje yam başmda konumlanan ticaret merkezi, Kütahyalıların her türlü ihtiyaçlarını aynı anda karşılayabilecekleri bir yapıyı içerisinde barındırıyor. Market, eczane, kafetarya gibi sosyal komplekslerin yer alacağı ticaret merkezinde Kütahyalılar 'a rahat ve konforlu bir yaşam sunulacak. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat katkılarıyla yapılacak olan bu projeler Kütahya'nın daha prestijli bir şehir haline gelmesinde büyük rol oynayacak." 


Star Ege


Geri Dön