25 / 04 / 2024

İzka İnşaat toplam 9 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

İzka İnşaat toplam 9 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile yapılan Kütahya Modern Projesi'nin satışları devam ederken, İzka İnşaat Türkiye'nin dört bir yanında farklı projelere imzasını atıyor. Bu projelerden bir tanesi de İstanbul Bahçekent Flora Projesi...



Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliği ile yapılan Kütahya Modern Projesi'nin satışları devam ederken, İzka İnşaat Türkiye'nin dört bir yanında farklı projelere imzasını atıyor. Bu projelerden bir tanesi de İstanbul Bahçekent Flora Projesi. 



Emlak Konut GYO güvencesi ile, izka jnşaat ve ortak firmalar tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Bahçekent Flora projesi 875 konuttan oluşmakta. 



Bölgedeki projeler arasında peyzaj alanı en geniş proje olma özelliğini taşıyan Bahçekent Flora, 162 bin metrekare genişliğindeki şehir parkına komşu konumda. 

Yatırımcıların ilgi odağı olan Bahçekent Flora'da Haziran ayında yapılan 350 daire satışı gerçekleştirildi. Rekor satış grafiği izlenilen proje, yeşil alanlar ile çevrili konumu ile dikkatleri üzerine çekiyor. 


Şu ana kadar toplam 9 bin konutu ev sahipleri ile buluşturduklarını dile getiren İzka inşaat Kurumsal iletişim Koordinatörü Sedef Dugalı, hali hazırda 2500 konutunda yapımını sürdürdüklerini belirtti. Kaliteli yapılar inşa ediyoruz ve aile konseptine uygun tasarımlar yapıyoruz. Ayrıca yurt dışında çalışmış olmanın getirdiği avantajları yurtiçindeki projelerimizde kullanıyoruz. Yurt içinde dengeli ve sağlam projeler geliştirmeye dikkat ediyor, adımlarımızı buna göre atıyoruz dedi. 


Konut projeleri dışında hizmet binalarının da yapımını üstlenen İzka inşaat, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte Kütahya iline 2500 kişilik spor merkezi kazandırırken, diğer illerde de  Adana  Bölge Adliye Mahkemesi inşaatı,  Ankara  Maliye Bakanlığı Ek Hizmet Binaları inşaatı ye Ankara'da yeni yapılacak olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kampüs inşaatlarının yapımını sürdürmekte. 


İzka inşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kütahya Modern inşaatı son bloğunun da temeli atıldı. Projede yer alan geniş metrekareli 3+1 ve 4+1 ler ailelerin tercihi arasında. Aile konseptine uygun olarak tasarlanan projede sadece 3+1,4+1 ve 6+1 lere yer veriliyor. Çocuklara ve yetişkinlere ayrı özel alanlar tasarlanan projede, çocuk aqua su oyun parkı, yürüyüş ve bisiklet yolları, özel dinlenme alanları, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları yer almakta. 


Gazete 43 


Geri Dön