20 / 04 / 2024

İzka İnşaat'tan, 2012'de Park Yaşam gibi bir proje daha!

İzka İnşaat'tan, 2012'de Park Yaşam gibi bir proje daha!

İzmir 'de yaklaşık 16 yıldır önemli projeler geliştiren İzka İnşaat, gelecek yıl ‘Park YaşamMavişehir ' gibi büyük bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor



Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, ilk etapta kamuya projeler ürettiklerini, 2005 'te ise  TOKİ  'nin konut projelerinde yer aldıklarını ve bugüne kadar 8 bin konut yaptıklarını açıkladı. şžirket olarak hemkentsel dönüşümhemorta gelir grubuna yönelik lüks konutlar üretme kararlılığında olduklarını anlatan Yeşil, “Arazi geliştirme konusunda çalışıyoruz. 2012 'de de Park YaşamMavişehir tarzında yine büyük bir proje gündemimizde ” dedi. şžirket halen inşaat ve satışı süren Park YaşamMavişehir projesinin 3 ortağından biri konumunda bulunuyor.

Ruhsat 2 yılda teslim alınıyor

İzmir 'de ruhsat alma konusunda sıkıntıların olduğunu dile getiren Yeşil, yatırımcının önünün açılması halinde daha çok proje üreteceklerini belirtti. “15 ayda bitirilen yerin ruhsatını iki yılda zor aldık ” diyen Yeşil, yerel yatırımcıların yanında yabancıların da teşvik edilmesi gerektiğini açıkladı. Yeşil “Onlar daha çok İstanbul 'u tercih ediyor.  İzmir  'e gelmeleri için ortaya birtakım nedenler koymak gerek ” diye konuştu.
Bugün


Geri Dön