23 / 04 / 2024

İZKA yeni ürünüyle inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak!

İZKA yeni ürünüyle inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak!

Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor.



Tarım ve inşaat sektörlerine 7/24 satış kiralama ve servis hizmeti sunabilen İZKA Makina bu yıl yüzde 100 yerli üretim jeneratörle üreticinin yanında olmaya devam etmeyi amaçlıyor. AGROEXPO 2016 11. Uluslararası Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı'nda Egeli çiftçilerle bir araya gelecek olan İZKA Makina'dan müjdeli haber geldi. Yerli üretim yeni nesil jeneratörü bu yıl piyasaya süreceklerini dile getiren İZKA Makina yetkilisi Emrah Çakırbay, "AKSA Jeneratör. Bilekler iş ve Hafif inşaat Makinaları, Japon Subaru motor ve motor pompaları, Fırtına Tarım Makinaları, Sthil Tarım Makinaları, Kaan Tarım Makinaları, Solax Jenerator Ege Bölge Bayillikleri ile 2013 yılından beri tarım ve inşaat sektöründe üreticilerimizin daima yanında olduk" dedi. 


BU YIL ÜRETİCİYLE BULUŞACAK 


Çakırbay, sözlerine şöyle devam etti: "Türk tarım ve inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak yerli bir jeneratör üretimini planladık ve yaklaşık 2 yıldır Ar Ge çalışmalarını sürdürdük. Testleri tamamlanan İZKA jeneratör bu yıl üreticimiz ile buluşacak. Dizel ve benzinli olarak 2 tipte üretilen jeneratörlerimiz 2 KW dan 1000 KW'ya kadar güç üreten çeşitleri ile piyasada yer alacak. Tamamen yerli üretim olan jeneratörlerimizin yine 7/24 servis bakım ve yedek parça hizmeti bulunurken yerli üretimin en büyük faydası olarak tüm bu hizmetler piyasadaki rakiplerine göre çok daha uygun fiyata sağlanacak." 


İNTERNETTEN 7/24 SATIŞ VE KİRALAMA 

İZKA Makina olarak 3 yıldır 7/24 üretici ve müşterilerinin yanında olduklarını belirten Çakırbay, "Türkiye genelinde www.izka.com adresi üzerinden müşterilerimize kiralama, satış ve servis desteği sağlıyoruz. Çağın gereksinimlerini takip ediyoruz. Zaman sıkıntısı olan müşterilerimiz internet yoluyla sağlanan hizmetlerinden çok memnun olduk" dedi



Hürriyet Ege



Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Orion Tarım Fuarı'nda Egeli çiftçilerle bir araya gelen İZKA Makina, çiftçilere yeni nesil jeneratör müjdesi verdi. İZKA Makina yetkilisi Emrah Çakırbay, "Türk tarım ve inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak yerli bir jeneratör üretimini planladık ve yaklaşık 2 yıldır AR-GE çalışmalarını sürdürdük. Testleri tamamlanan İZKA jeneratör bu yıl üreticimiz ile buluşacak. Yeni model dizel ve benzinli olarak satılacak" diye konuştu. 



Habertürk Egeli


Geri Dön