24 / 04 / 2024

İzmir Ağapark projesinin saha çalışmaları başladı!

İzmir Ağapark projesinin saha çalışmaları başladı!

İzmir’de, Aliağa Belediyesi tarafından bir süredir çalışmaları sürdürülen Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.



İzmir’de, Aliağa Belediyesi tarafından bir süredir çalışmaları sürdürülen Ağapark projesinin saha çalışmalarına başlandı. AK Parti  İzmir  Milletvekili Hamza Dağ ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da, proje alanını gezerek çalışmalara destek verdi.


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı makamında ağırladı. Ziyarette, en önemli konuşulan konulan arasında ise Ağapark projesi yer aldı. Hamza Dağ, Serkan Acar’ın önemli projeleri ortaya koyduğunu ifade ederek, İzmir’de belediye ve hükümet noktasında tek tip bir siyasi partinin olmadığına dikkat çekti. Dağ, "Söz konusu şehrin menfaatine bir hizmet olduğu sürece o işte siyaset aramak doğru olmaz. Belediye Başkanımız gerçekten önemli projeler ortaya koyuyor. Bize düşen bu projelerin Ankara’da takibini yapmak ve aynı şekilde projelerin tamamlanmasını sağlamak" dedi.


"HAMZA DAĞ’I ALİAĞA MİLLETVEKİLİ GİBİ GÖRÜYORUM"

Proje ile ilgili açıklama yapan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ağapark projesinin saha çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Bugün benim için çok heyecanlı ve mutlu bir gün. Yaklaşık bir yıldır bürokratik işlemlerini sürdürdüğümüz Ağapark projemizin bugün saha çalışmalarına başladık. Sayın vekilimiz Hamza Dağ, gerçekten bir Aliağa Belediye Başkanı gibi işlemleri takip etti. Projelerimizle bizzat ilgilendi. Hizmet denilince siyaset gözetmeksizin samimi bir şekilde mücadelesini verdi. Ben kendisini İzmir Milletvekili olarak değil Aliağa Milletvekili olarak görüyorum. Ağapark projemiz umuyorum ki hem Aliağamıza hem de İzmir’imize hayırlı olur” dedi.

Acar, Hamza Dağ’a gösterdikleri ilgi ve alaka için ise teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

"ALİAĞA’DA HER ZAMAN YAPICI MUHALEFET OLACAĞIZ"

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ise, şu ifadelere yer verdi:

"Biz Aliağa’da her zaman olumlu işlere destek olacağımızı söyledik. Başkanımla yaptığımız istişarelerle Aliağa’dan Türkiye’ye bir mesaj vermek istiyoruz. Hizmet odaklı çalışmalarımızı Aliağa’da örnek olarak göstermek istiyoruz. Bizim için hizmet ön planda. Aliağa’da her zaman yapıcı muhalefet olacağız. Doğru olan tüm projelere desteğimizi sürdüreceğiz ve Aliağa’ya güzel yatırımlar yapılacak."


DAĞ VE ACAR SAHADA BİRLİKTE ÇALIŞTI

Ziyaretin ardından, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Yalı Mahallesi Plajlar Caddesi’ndeki proje alanında yer alan çalışmalara katıldı. Acar, Dağ ve Akbulut, ilk ağaçları toprakla buluşturdu.

Daha sonra, inşaat alanındaki bir kamyonun şoför koltuğuna geçen Hamza Dağ, kamyondaki kumu inşaat sahasına dökerek çalışmalara destek verdi.


AĞAPARK PROJESİ

Aliağa Belediyesi tarafından hazırlanan “Ağapark Projesi” ile, içerisinde yaz kış açık kafe ve restoranların olduğu, Beach Park, aquapark, spor alanları, piknik alanlarının olduğu bir alan oluşturulacak. Ağapark içerisindeki piknik alanında sabit mangallar, oturma köşkleri ve piknik masaları 2015 yazından itibaren hazır edilecek. Arka plajlar bölgesine inşa edilecek olan Ağaparkta’ta, 2015 yılında denize girilebilecek. Ağapark projesinin içerisindeki tüm şezlong ve şemsiyeler, wc, duş ve giyinme kabinleri ile otopark ücretsiz olacak.


Hürriyet


Geri Dön