28 / 03 / 2024

İzmir Asmaçatı AVM, 24 Mart günü açılacak!

İzmir Asmaçatı AVM, 24 Mart günü açılacak!

Koç Holding 'in Yönetim Kurulu üyesi Semahat Arsel, İzmir Balçova 'da butik bir alışveriş merkezi yatırımı yapmaya karar verdi. “Asmaçatı Alışveriş ve Buluşma Merkezi ” adıyla İzmirlilerin hizmetine girecek tesisler Arsel 'in ilk şahsi yatırımı olacak



“Asmaçatı Alışveriş ve Buluşma Merkezi ” adıyla İzmirlilerin hizmetine girecek tesisler Arsel 'in ilk şahsi yatırımı olacak. Arsel 'in Balçova 'da yıkılan eski Migros 'un yerini değerlendirmek ve  İzmir  sevgisini göstermek için böyle bir yatırıma karar verdiği belirtildi.

Perşembe açılıyor

24 Mart Perşembe günü yapılacak açılışa Koç Holding şžeref Başkanı Rahmi M. Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Y. Koç katılacak.

Ege kültürünün bir parçası olan çardakaltı sohbetlerinden esinlenilerek hayata geçirilen proje, butik bir alışveriş merkezi olacak. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Asmaçatı 'nın inşaatı Ark İnşaat tarafından gerçekleştirildi.

Toplam 18 dükkanın bulunduğu proje, İzmir kültürüne özel olarak geliştirildi. Yerel öğeleri barındıran Asmaçatı 'nın yaz aylarında açık alanları, kış aylarında ise kapanan özel tasarımlı çatısı bulunuyor.
Milliyet


Geri Dön