20 / 04 / 2024

İzmir Atatürk Stadı Eylül sonunda açılacak!

İzmir Atatürk Stadı Eylül sonunda açılacak!

İzmir'de Atatürk Stadı'ndaki bakım çalışmalarının sürmesi nedeniyle yine stat sıkıntısı yaşanıyor. Kapalı tribün çatısının inşaatı devam eden, zemin yenileme ihalesi de yeni yapılan Atatürk Stadı Eylül sonunda açılacak.



İzmir'de Alsancak Stadı'nın kapanması, Atatürk Stadı'ndaki bakım çalışmalarının da sürmesi nedeniyle yine stat sıkıntısı yaşanıyor. Kapalı tribün çatısının inşaatı devam eden, zemin yenileme ihalesi de yeni yapılan Atatürk Stadı eylül sonunda açılacak. 


Altınordu ve Göztepe'nin kullanmayı planladığı Doğanlar Stadı'nın hazır hale gelmesine aylar var. 15 bin kapasiteyle yeniden yapılmak üzere yıkılan ancak henüz inşaat ruhsatı alınmayan Karşıyaka İlçe Stadı için bürokratik engellerin aşılmasını bekliyor. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda henüz çalışma yok. PTT Vinci Ligi'nde yeni sezon 14 Ağustos'ta başlayacak. Karşıyaka, Passolig kriterlerine uyan tek tesis olan Buca Arenayı kullanmak istiyor. Altınordu Atatürk Stadı hazır olana kadar Manisa'ya, Göztepe ise Bursa'ya taşınmaya hazırlanıyor. 


Ege Telgraf


Geri Dön