24 / 04 / 2024

İzmir Ayrancılar'da konut fiyatları hızla artıyor!

İzmir Ayrancılar'da konut fiyatları hızla artıyor!

İzmir Ayrancılar'da konut fiyatları hızla artmaya devam ediyor. Ayrancılar'ın en cazip yaşam alanlarından olan Yeni Pancar Yolu'nda eski dairelerin fiyatı da artan talebi yükseldi.



İzmir Torbalı'nın gelişimine paralele olarak Ayrancılar da büyük bir gelişme gösteriyor. Nüfusu gittikçe artan hizmet sektöründe büyük bir ivme yakalayan Ayrancılar'da inşaat sektörü aldı başını gidiyor. 

Ayrancılar'ın son dönemdeki en önemli noktalarından birisi de Yeni Pancar Yolu. Yeni Pancar Yolu'nda son dönemde yapılan yatırımlar bölgenin cazibesini artırdı. Özellikle Triyanda Evleri ve diğer müteahhitlerin üstün çalışmaları sonucu bölge gelişirken mevcut bölgede daha önceden yapılan mevcut binalarda da bir değer artışı görüldü. 


YENİ PANCAR YOLU 


Torbalı'nın yükselen yıldızı Ayrancılar. hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Son dönemlerde özellikle inşaat sektöründe büyük yatırımlar söz konusu oldu. Önceki yıllara nazaran uygun fiyata satılan evlerin fiyatları son dönemde iyiden iyiye arttı. Bir zamanlar Ayrancılar'da Torbalı'nın yarı fiyatına hatta üçte bir fiyatına evler bulunurken şimdi neredeyse evlerin fiyatı ilçeyle eşit duruma geldi. 


Ayrancılar'da konut fiyatlarının en çok arttığı noktaların başında ise Yeni Pancar Yolu geliyor. Triyanda Evleri. Lazali Konutları, Üçpınarlar Mesire alanı bölgenin değerini daha da artırırken bölgedeki mevcut konutların fiyatı da hızla artıyor. 


130 BİN TL'Yİ AŞTI 


İnönü Mahallesi'ndeki Başakkent ve Huzurkent Sitelerinde önceki yıllarda daire fiyatlar 70 bin TL civarındayken şimdilerde 110 bin ile 130 bin TL arasında seyrediyor. Bunun nedeni ise bölgeye yapılan yatırımlar. Bölgenin en önemli sorunu olan okul sıkıntısı da çözülünce fiyatlar daha da arttı. 


115 Bin TL'ye Başakkent Sitesi'ndeki evini sattığını ifade eden bir vatandaş, "Fiyatlar geçen yıl büyük artış gösterdi. Talep oldukça yüksek. Biz de bu fiyatlarda alıcı bulmuşken değerlendirmek istedik" şeklinde konuştu. 



İbrahim DANIŞ 


Geri Dön