28 / 03 / 2024

İzmir Basmane'de yangın çıktı!

İzmir Basmane'de yangın çıktı!

İzmir’in Basmane semtinde bulunan ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Oteller bölgesinde 1300 sokak 10 numarada bulunan ahşap metruk bina, rüzgarın da etkisiyle alev alev yandı.




İzmir’in Basmane semtinde bulunan ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Oteller bölgesinde 1300 sokak 10 numarada bulunan ahşap metruk bina, rüzgarın da etkisiyle alev alev yandı. Yangının kendi otellerine sıçramasından endişe eden otel sahipleri ise gerekli önlemleri almadıkları gerekçesiyle suçladıkları belediyeye ateş püskürdü. Yanan binanın ahşap olması nedeniyle müdahale sırasında binada yer yer çökmeler oldu. Sokakların dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte zorlanırken, ateş topuna dönen binanın önünde park edilmiş araçlar da olası bir faciaya davetiye çıkardı. 


Yanan ahşap binanın yanında bulunan otelin penceresinden sarkan vatandaşlar da hortumla su sıkarak yangını söndürmeye çalıştı. İtfaiye erlerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, metruk binada kimsenin olmaması teselli oldu.



Yenigün


Geri Dön