29 / 03 / 2024

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.



İzmir'in Bayraklı Belediyesi'nin 2013 yılında yapımına başladığı, Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafmdan geçtiğimiz yıllarda ihalesi iptal edilen Yeni Belediye Hizmet Binası inşaatında sona gelindi. 


TEK ÇATI ALTINDA 


Yan bölümde yapılacak yeni bir meydanla birlikte binanın iç eşyalarının da tamamlanmasıyla birlikte şantiye müdürlükleri hariç tüm birimler tek bir çatı altında toplanacak. Bina yıl sonunda hizmet vermeye başlayacak. Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "İlçemize yakışan bir hizmet binası olacak" dedi. Uzun vadede tüm beklentileri karşılayabilecek ve halka en kaliteli hızlı hizmeti verecek donanımla tasarlanan projenin 4 katı yer altında, 150 araçlık otopark olmak üzere; 8 katı da yer üstünde olacak. 


Belediye Hizmet Binası, şantiyeci birimler dışındaki tüm birimleri barındıracak. Bayraklı'nın özlemi olan belediye hizmet binası içerisinde arşiv, sergi salonu, çok amaçlı salon, meclis toplantı salonu, grup odaları ile müdürlükler bulunacak. Vatandaşlar tüm işlerini tek çatı altında yaptırırken, kafeteryalarda dinlenme imkanı bulacak. 




Habertürk Egeli


Geri Dön