23 / 04 / 2024

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi TBMM gündeminde!

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi TBMM gündeminde!

AKP İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, meclis toplantısında İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmalarına değindi.



İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi TBMM gündeminde!


AKP  İzmir  Milletvekili Kerem Ali Sürekli, meclis toplantısında İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmalarına değindi. 


"İzmir'de çok büyük bir şehir hastanesi yapıyoruz, cumhuriyet tarihinin en büyük sağlık yatırımını İzmir'de gerçekleştiriyoruz. diyen Sürekli "Ben, bu şehir hastanesiyle ilgili bilgiler vermeden önce, geçen hafta Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bu İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi ve Kocaeli Şehir Hastanesinin finansmanına ilişkin tören vardı, bununla ilgili kısaca bilgi vereyim: Bu 2 şehir hastanesinin finansmanına ilişkin 1 milyar 100 milyon dolarlık kredi teminine ilişkin bir anlaşma yapıldı ve bunun 637 milyon dolarlık kısmının kullanımına ilişkin sözleşme imzalandı. İnşallah hayırlara vesile olur." dedi.


İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin 2019 tarihinde hizmete gireceğini açıklayan Sürekli "2019 diyoruz ama biz en son tarihi veririz, 2019 diyorsak 2018'de de yaparız, 2018'de de hizmete alırız." dedi.


Bayraklı Şehir Hastanesinde 2.060 yatak kapasitesi var, 6 hastaneden ibaret. Bittiğinde, 4 bin kişi istihdam edilecek.  






Geri Dön