25 / 04 / 2024

İzmir Çamdibi Paprat Konutları'nın inşaatı devam ediyor!

İzmir Çamdibi Paprat Konutları'nın inşaatı devam ediyor!

İzmir Bornova'da Kent Bornova, Çamdibi Konutlan'nı tamamlayan Mevaport İnşaat, Mart ayında temeli atılan bir diğer büyük projesi olan Çamdibi Paprat Konutları inşaatına hız kesmeden devam ediyor.



Mevaport İnşaat,  İzmir  ve Türkiye'nin birçok yerinde imza attığı konut projelerine bir yenisini daha Bornova Çamdibi'nde Paprat Konutları ile ekliyor 1998 yılında ticari hayatına başlayan Mevaport inşaat A.Ş., ilk aşamada elektrik ve taahhüt işleri hizmeti verdi. 


Gelişen konut sektörüne paralel olarak inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayan firma, müşteri memnuniyetini ilke edinerek İzmir, Ankara, İstanbul ve Sivas'ta birçok konut projesine imza attı. İzmir Bornova'da Kent Bornova, Çamdibi Konutlan'nı tamamlayan firma, Mart ayında temeli atılan bir diğer büyük projesi olan Çamdibi Paprat Konutları inşaatına hız kesmeden devam ediyor. 


11 değişik tipte daire Mevaport İnşaat A.Ş. tarafından izmir'in şehir merkezine en yakın noktalarından olan Kartal Durağı'nda hızla yükselmeye başlayan 99 dairelik Çamdibi Paprat Konutları'nda 2+1 ve 3+1 dairelerin çeşitliliği göze çarpıyor. Her katta 11 değişik tipte daire bulunuyor. 


Modern mimari ve yüksek teknoloji kullanılarak inşa edilen Paprat Konutları'nın ortak yaşam alanlarında; bahçe aydınlatmaları, fotoselli bina içi aydınlatmaları, çevre düzenlemesi ve kapalı otopark bulunuyor. 

Çamdibi Paprat Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 


Kapalı hiçbir cephesi bulunmayan Çamdibi Paprat Konutları, her dairedeki çift balkon ile ferah bir ortam hazırlıyor. 

Projede 125 metrekareden başlayıp 167 metrekareye kadar çıkan 11 farklı daire seçeneği sunuluyor. 

Yenigün


Geri Dön