20 / 04 / 2024

İzmir Çamlıkent Konutları'nın çekilişi tamamlandı

İzmir Çamlıkent Konutları'nın çekilişi tamamlandı

Çiğli'deki Ege Çamlıkent konutlarının ikinci etabı için kura çekimi yapıldı.  DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, "12 aylık süre zarfının sonunda verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk" dedi



Yapımı DBM İnşaat tarafından üstlenilen Ege Çamlıkent konutlarının ikinci etap kura çekimi için düzenlenen törene aynı zamanda kooperatif üyesi olan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü ve üyeler katıldı. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi öncesi, üyeleri yeni konutları için tebrik eden Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Ege Çamlıkent bölgesinin Çiğli'ye damgasını vuracak marka bir semt haline geleceğini söyledi.

DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü ise, kooperatifçilik sektörüne yeni bir soluk kazandırdıklarını vurgulayarak, temel amaçlarının dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak olduğunu kaydetti. Öncü, "İnşaat tamamlanmadan 12 ay gibi bir süre önce kura çekimini gerçekleştiriyoruz. 12 aylık süre zarfının sonunda verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk" dedi.
YeniAsır


Geri Dön