29 / 03 / 2024

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir inşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarladığı Çiçek Plaza’nın haziran ayı içinde tamamlanacağını duyurdu



İç dekorasyonu, hazır modern ofisleri, farklılık yaratan ferah iç avlusu, dikkat çekici dış cephesi ve yüksek standartları ile Bornova ve Bayraklı'ya değer katacak iş merkezi projesi tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda yapımına başlanan Çiçek Plaza, Mersinli Fatih Caddesi üzerinde, Stadyum Metro İstasyonu'nun yanı başındaki merkezi konumu ve Çiçek Kardeşler İnşaat'ın özgün bakış açısı ile günümüzün iş merkezi anlayışına farklılık getiriyor. 80 metre ile Fatih Caddesi'nde en uzun cepheye sahip parsel üzerine inşa edilen Çiçek Plaza, toplam 21 bin 500 metrekare inşaat alanı, 164 adet ofisi, 10 adet ticari alanı ve 204 araçlık kapalı otoparkı ile dikkat çekiyor. Ali, Kazım ve Mustafa Çiçek'in kurucusu olduğu Çiçek Kardeşler İnşaat'ın projeyi, 15 ay gibi kısa bir sürede teslim edeceği öğrenildi. Bir iş merkezinden beklenen tüm detayların düşünüldüğü Çiçek Plaza'da, 42 metrekareden başlayan ve 1800 metrekareye kadar büyütülebilen ofis seçenekleri bulunuyor. Çiçek Kardeşler İnşaat'ın kurucularından Kazım Çiçek, "Paziran ayı içinde tamamlanacak Çiçek Plaza, Stadyum Metro İstasyonu'na 50 metre, Bölge İdare Mahkemesi'ne 150 metre,  İzmir  Adliyesi'ne 800 metre ve çevre yolu bağlantılarına da yakın bir lokasyonda bulunuyor. Gerek ulaşım açısından, gerekse otopark anlamında hem ofis sahipleri hem de müşterileri için avantaj sağlıyor" diye konuştu.


HER KESİME HİTAP EDİYOR

Çiçek Plaza'daki ofislerin sadece bir kesime değil, farklı meslek dallarından pek çok kesime hitap ettiğinin altını çizen Çiçek, mali müşavirler, doktorlar, avukatlar ile özel sektör firmaları ve devlet dairelerine kadar birçok kişi ve kurumun Çiçek Plaza'da kendilerine yer bulduğunu ve bulabileceğini vurguladı. Çiçek Plaza'nın sadece bir işyeri olmadığını, yeşile ve gün ışığına hasret çalışma ortamlarının aksine peyzaj düzenlemesi yapılarak bina içinde yaşayan ve nefes alan mekanlar yarattıklarını ifade eden Çiçek, ofisleri iç dekorasyonu hazır olarak teslim edeceklerinin de altını çizdi. Çiçek Plaza Projesi'nin o bölgede alternatifi olmayan farklı bir proje olduğunu anlatan Çiçek, projenin hemen önünde yapımı biten kavşak çalışması ile binanın yan cephesinde bulunan 30 metrelik yolunda faaliyete geçeceği ve bu sayede Çiçek Plaza'nın 2 bulvarın kesişim noktasında bulunacağı bilgisini verdi. Ayrıca bilgi almak isteyen müşterilerin satış ofislerine uğrayarak ya da "cicekplaza.com.tr" ile 462 35 62 numaralı telefondan bilgi alabileceklerini ifade etti.


HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ

KDV dahil 225.000 TL'den başlayan fiyatlar

1 3 adet 12 kişilik panoramik asansör, 1 adet yük asansörü 2 adet merpen

2 Vrf klima sistemi ile ısıtma soğutma

3 200 kw'lık jeneratör ve 1000 kw'lık özel trafo

4 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri

5 320 metrekare büyüklüğünde peyzaj düzenlemesi yapılmış iç bahçe

5 Her katta ortak kullanımlı kat bahçesi

6 Çatı katında ortak kullanıma açık oturma alanları

7 Ortak kullanıma açık toplantı odası

8 Plaza içine hizmet veren kafe ve restoranlar

9 Çatı katında iç bahçe manzaralı fitness salonu

10 Kartlı geçiş sistemi ve concierge hizmetleri

11 Profesyonel bina yönetimi

12 Sekreterya hizmeti

13 Kiralama departmanı



Sabah


Geri Dön