26 / 04 / 2024

İzmir Dalyan Prestige projesinin ilk etabı tamamlandı!

İzmir Dalyan Prestige projesinin ilk etabı tamamlandı!

Yunusoğlu İnşaat tarafından İzmir Çeşme'de hayata geçirilen 'Dalyan Prestij' projesinde ilk etabı tamamlandı. Projede toplam 20 dönüm arazi üzerine büyüklükleri 250-500 metrekare aralığında değişen 30 villa şeklinde inşa edildi.



Dalyan Prestij'de yaşayanlar için her ayrıntının düşünüldüğünü söyleyen Yetkin Yunusoğlu, projeye ilginin oldukça yoğun olduğunu söyledi. Yunusoğlu, İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  başta olmak üzere projeye olan talebin her geçen gün arttığım ve büyük beğeni aldıklarını önümüzdeki senelerde daha büyük projelerle Çeşme'de yatırımlara devam edeceklerini ifade etti. 



Ulaşım alanında yapılan yatırımlar ve yeni projeler İzmir Çeşme'yi de projelerin gözdesi haline getirdi. Bu alanda öne çıkan projelerden biride Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen 'Dalyan Prestij' projesi oldu. Projenin ilk etabının tamamlandığını dile getiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yetkin Yunusoğlu, "Toplam 20 donum arazi üzerine büyüklükleri 250-500 metrekare aralığında değişen 30 villa ile Çeşme'nin prestijli projesini hayata geçirdik" dedi. 


30 VİLLA BULUNUYOR 


Proje ile ilgili bilgi veren Yetkin Yunusoğlu, "Çeşme'de gözden ve gürültüden uzak, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin bölgesi Dalyanda yapılan 'Yunusoğlu İnşaat Dalyan Prestij' projesinin birinci etabı tamamlandı. Projede denize sıfır konumu, her ihtiyaca cevap verebilecek büyüklükte ve tipte villalarıyla çeşme sahillerinde farklı bir projeye imza attık" dedi. 



Çeşme'nin gün geçtikçe kalabalıklaşan merkezlerine rağmen hala sakinliğini koruyan Dalyan bölgesinde yapımı süren Dalyan Prestij neredeyse tamamlandı. Mimar Yetkin Yunusoğlu. "Yaklaşık bir yıl önce temelini attığımız projeyi bu yaz sahiplerine teslim etmeye başlıyoruz. Denize sıfır, özel plajh, özel iskeleli bu projede özellikle yazları oluşan gürültü ve kalabalıktan uzak Çeşme'nin gerçek deniz havasını solumak isteyen herkese uygun bir mimari ile yola çıktık. Her dakika, önünüzde uzanan pırıl pırıl denizin maviliğini izleyebileceğiniz, kokusunu duyabileceğiniz bir tasarımla tüm villalarımızı deniz manzaralı olarak konumlandırdık. Toplam 20 dönüm arazi üzerine büyüklükleri 250-500 metrekare aralığında değişen 30 villa ile Çeşme'nin prestijli projesini hayata geçirdik" dedi. Projede kot farkını her villanın verandasından denizi görebilmesi için kullandıklarını dile getiren Yunusoğlu, "Bizce Çeşme'yi tercih eden herkes her baktığında denizi görebiliyor" diye konuştu. 


ULAŞIM VE OTOPARK 


Projenin konumu ve ulaşımı ile ilgili de bilgi veren Yetkin Yunusoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: "Dalyanda bulunan ve Çeşme'yi dünya çapında üne kavuşturan balık restoranlarına da neredeyse yürüme mesafesinde olan projenin en önemli özelliklerinden biri de ulaşım kolaylığı. Izmir-Çeşme otobanından çıktıktan sonra 10 dakika mesafede bulunuyor. Bunun yanı sıra gece yaşamıyla unlu Ayayorgi Koyu da 1 kilometre. Aynca her villanın kendi ait otopark alanı var." 


SOSYAL ALANLARIYLA ÖNE ÇIKIYOR 


Projeyi cazip kılan en önemli özelliklerden birinin de plaj ve iskele olduğunu vurgulayan Yetkin Yunusoğlu, "7/24 profesyonel güvenlikle korunacak sitede güvenlik konusunda da önemli çalışmalar bulunuyor. Ayrıca sosyal imkanlarda öne çıkıyor. Basketbol ve voleybol sahasının yanı sıra villaların her birinde yüzme havuzu bulunuyor. Çocuklar için de çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve projenin yaklaşık dörtte biri yeşil alan olarak planlandı" diye konuştu. 






Hürriyet


Geri Dön