26 / 04 / 2024

İzmir Defterdarlığı'ndan Buca'da satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı'ndan Buca'da satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Buca´daki 2 bin 91 metrekare yüzölçümüne sahip arsayı satacak



İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Buca´daki 2 bin 91metrekare yüzölçümüne sahip arsayı satmaya karar verdi. Tamamı Hazine´ye ait olan arsa üzerine imar planlarında ayrık nizam 4 kat konut yapma izni bulunuyor. Arsa için 2 milyon 96 bin TL tahmini fiyat ve 628 bin 800 TL geçici teminat tayin edildi. İhale 14 Eylül tarihinde gerçekleşecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

 Buca´da satılık Hazine arsası

Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Buca´daki 2 bin 91metrekare yüzölçümü büyüklüğündeki arsayı satmak üzere ihale açtı. İmar planlarına göre tamamı Hazine´ye ait olan arsa üzerine ayrık nizam 4 kat konut yapma izni bulunuyor. Arsa için 2 milyon 96 bin TL tahmini fiyat ve 628 bin 800 TL geçici teminat tayin eden  İzmir  Defterdarlığı, ihaleyi 14 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planlıyor.
Milliyet


Geri Dön