19 / 04 / 2024

İzmir Ege Perla teslimleri 2015 yılında yapılacak!

İzmir Ege Perla teslimleri 2015 yılında yapılacak!

Firma: İş GYO

Proje: Ege Perla

İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilen ve ünlü mimar Emre Arolat'ın imzasını taşıyan Ege Perla projesi, ofis / evofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma bir yapıdan oluşuyor.



İzmir'in Konak ilçesinde "Yeni Kent Merkezi" olarak adlandırılan bölgesinde yaklaşık 170 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen  Ege Perla  projesi, Proje Aga Khan ödüllü dünyaca ünlü mimar Emre Arolat tarafından tasarlandı. 


2015 Aralık'ta tamamlanacak olan Ege Perla, körfez manzaralı dairelerden, ferah çalışma ortamına sahip ofislerden ve özgün, yarı açık mimarisiyle seçkin mağazalara ev sahipliği yapacak alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje, İzmir'in geleneksel yaşam tarzını ve modern mimariyi birleştirerek özgün bir konsept ortaya koymayı amaçlıyor. 


Karşıyaka ve Konak arasında bir köprü niteliği taşıyan proje, kentle bütünleşen mimarisiyle  İzmir  için önemli bir simge de olacak. 

Kasım 2012'de satışa çıkan projenin, yaklaşık yüzde 68'i gösterilen büyük ilgiyle kısa bir sürede satıldı. İnşaat süreci planlandığı gibi devam etmekte olan proje günden güne yükseliyor. 2 bodrum katlı otopark ve 4 katlı bir alışveriş merkezinden oluşan betonarme bir yapı olarak planlanan Ege Perla projesinde ileri inşaat teknolojileri kullanılıyor. Bölge şartlarından dolayı, binayı taşıyacak olan temelin hazırlanmasında mühendisliğin tüm gereklilikleri yerine getiriliyor. 

Kompleksin tamamlandığında; konut, ofis ve alışveriş merkeziyle aynı anda yaklaşık 2500 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olması bekleniyor. 


Projemizdeki konutlarda 1 + l'den 5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Ofisler de ise 1 + 1.5 ve 3+1 tiplerimizin yanı sıra dubleks olarak 3+1 ve 3 +1.5 tiplerimiz de mevcut. Ayrıca B Kule'nin en üst katında da bir adet penthouse tipi home-office bulunuyor. 


Proje, İzmir'in yanı sıra özellikle çevre iller olan Manisa ve Aydm'dan yoğun bir ilgi görüyor, özellikle Ege Perla'nm kalitesi ve bulunduğu bölgenin gelişim potansiyeli yatırımcılar açısından tercih edilmesine neden oluyor. Bu açıdan değerlendirildiğinde sadece yurtiçindeki yatırımcılar değil aynı zamanda yurt dışındaki yatırımcılardan da ilgi görüyor. Ege Perla, bulunduğu bölge ve konumu itibarıyla yatırım açısından son derece yüksek bir potansiyele sahip bir proje. Geniş ve kullanışlı salonlara sahip Ege Perla, İzmir Körfezi manzaralı evleriyle dikkat çekiyor. 


İzmir'in yeni kent merkezi olarak adlandırılan dönüşüm bölgesindeki ilk karma nitelikli proje olacak olması nedeniyle de ayrı bir öneme sahip. Bu bakımdan gayrimenkul yatırımcıları tarafından yatırım değeri yüksek bir proje olarak değerlendiriliyor ve dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra Ege Perla, proje kalitesi, sunduğu olanaklar ve karma yapısı ile yaşamak için de sakinlerine ideal bir ortam sunuyor. Sahip olduğu Körfez manzarası, geniş ve ferah kullanım alanları, hemen alt katındaki yarı açık alışveriş merkezi sayesinde bir ev ya da ofis ortamından beklenen tüm fonksiyonları bir arada bulunduruyor. Bu doğrultuda oturum amaçlı tercih edilme oranı da en az yatırım olarak değerlendirilmesi kadar fazla oluyor. 


Habertürk Egeli


projeye sor



Geri Dön