18 / 04 / 2024

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi geliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi geliyor!

İEÜ'nün gelecek yıl inşaatını tamamlamayı hedeflediği tıp fakültesinin arsasını satın aldığı bildirildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş Tıp Fakültesi Hastanemizi İzmir'in en yeşil, en güzel yamacında kuruyoruz.




İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin (İEÜ) gelecek yıl inşaatını tamamlamayı hedeflediği tıp fakültesinin arsasını satın aldığı bildirildi.  İzmir  Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni bölümler açarak İzmir iş yaşamına katkı koymaya devam ettiklerini belirterek, "Akıllı sınıflar, online eğitim sistemi ile öğrencilerimize çok farklı çağdaş eğitim sunmaya hazırlanıyoruz. İEÜ olarak sağlık turizmine katkı koymak üzere tıp fakültesi hastanemiz ile ilgili de arsa araştırmalarımızı sonuçlandırdık. Tıp Fakültesi Hastanemizi İzmir'in en yeşil, en güzel yamacında kuruyoruz. 21 dönüm yeri satın aldık. 1 yıl içerisinde İzmir Ekonomi olarak hastaneyi de İzmir'in ve iş dünyasının hizmetine sunacağız" dedi.

Başkan Demirtaş, 7 fakülte, 3 meslek yüksekokulu ve 1 yüksekokulda bu yıl bin 755 hayali olan öğrenciye eğitim vereceklerini beirterek "Hayallerimizi teker teker gerçekleştirerek dünya üniversitesi oluyoruz. Yeni bölüm ve programlarımızla da İzmir iş yaşamının yanı sıra dünyanın dört bir yanına girişimci mezunlar yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Gençleri birer girişimci olarak yetiştirdiklerini vurgulayan Demirtaş, "Öğrencilerimizin aldıkları nitelikli, uluslararası eğitim, üniversitemizin başarı sırasını da her geçen gün arttırıyor" diye konuştu.



Yeni Asır




Geri Dön