29 / 03 / 2024

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri!

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri!

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri neler? İşte İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri...




Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan  İzmir  Enternasyonal Fuarı bu yıl 84. kez kapılarını açıyor. 28 Ağustos - 6 Eylül 2015 tarihleri arasında açık olacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda hangi konserler var?


İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilecek konserlerde; 29 Ağustos Cumartesi gecesi MFÖ, 30 Ağustos Pazar Funda Arar, 2 Eylül Çarşamba Şebnem Ferah ve fuarın son gecesi 6 Eylül Pazar Mabel Matiz sahne alacak. 1 Eylül'ün dünya barış günü olması nedeniyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 1 Eylül Salı günü Kardeş Türküler özel konseri gerçekleştirilecek. Migros sponsorluğunda 4 Eylül Cuma Gökhan Türkmen ve 5 Eylül Cumartesi Hadise fuar ziyaretçileriyle buluşacak. Ünlü Bulgar gösteri topluluğu Fireter, Rüya (Dream) gösterisi 31 Ağustos Pazartesi akşamı Kültürpark, yeraltı otopark üstü çim alanda sergilenecek. Ateş gösterileriyle haklı bir üne kavuşan Fireter Gösteri Topluluğu kendi alanında dünyanın en iyi topluluklarından biri kabul ediliyor. Çocukların unutulmadığı Fuar çim konserlerinde Niloya Çocuk Tiyatrosu fuara renk katacak. 2015 yılında başlayan ve her çocuk tarafından ilgiyle izlenen Niloya, 3 Eylül Perşembe gecesi sergileyeceği gösteri ile çocukları eğlendirecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konser ve gösteriler 21.30'da başlayacak.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön