27 / 04 / 2024

İzmir Flex Life Studio projesi için düğmeye basıldı!

İzmir Flex Life Studio projesi için düğmeye basıldı!

İzmir'de, cazibe merkezi olarak her geçen gün adını duyuran Çiğli-Ulukent akşındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. BYY İnşaat Çiğli'de Flex Life Studio projesini hayata geçiriyor.



İzmir'de, cazibe merkezi olarak her geçen gün adını duyuran Çiğli-Ulukent akşındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Çiğli ilçesinde, son yıllarda konut yatırımlarında artış yaşandı. Farlı farklı firmalar, her geçen gün yeni yatırımlar yaparken, BYY İnşaat da bölgedeki yatırımları için bir çalışma başlattı. Çiğli'de Flex Life Studio projesini hayata geçiren inşaat yetkilileri, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken yeni projesi için düğmeye bastı. Bugüne kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Balçova bölgesinde artık yeni arsa üretilememesi üzerine, kentin kuzey aksında yatırım kararı aldıklarını söyledi. 


YENİ PROJE 40 MİLYON LİRALIK 


3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde toplam 40 milyon liralık yatırımla kurulacak Flex Life Studio'nun özellikle öğrenciler ve yatırımcılar tarafından tercih edileceğini belirten Yavuz, projede 1+0,1+1,1+1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini verdi. Ali Yavuz, "Bundan sonraki projelerimizde Flex Life üst markamız olacak. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, güvenle oturabilecekleri spor yapabilecekleri sosyal imkanları bulabilecekler' dedi. 




www.flexlifestudio.com




Son Dakika




Haber  İzmir  Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İzmir'in yeni çekim merkezi konumundaki Çiğli-Ulukent akışındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Yıldırım İnşaat olarak 30 yılı aşkın bir süredir Balçova'da yaptığı konut projeleriyle tanınan ve bugün yola bu büyük deneyimle devam eden BYY inşaat, Çiğli'de Flex Life Studio projesini yaşama geçiriyor. 


157 konuttan oluşuyor 

Bugün 2'nci kuşak temsilcileri Ali Yavuz, Hasan Yıldırım ve Ahmet Budak ile sektördeki büyümesini sürdüren BYY İnşaat, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken yeni projesi Flex Life Studio için düğmeye bastı. Bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Balçova bölgesinde artık yeni arsa üretilememesi üzerine, kentin kuzey aksında yatırım kararı aldıklarını söyledi. 


40 milyonluk yatırım 

3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde toplam 40 milyon liralık yatırımla kurulacak Flex Life Studio'nun özellikle öğrenciler ve yatırımcılar tarafından tercih edileceğini belirten Yavuz, projede 1+0,1+1,1+1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini verdi. 


Demirce Mimarlık imzasını taşıyan Flex Life Studio projesinin sosyal donatılarıyla esnek bir yaşam keyfi sunduğunu dile getiren Ali Yavuz, "Bundan sonraki projelerimizde Flex Life üst markamız olacak. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, güvenle oturabilecekleri spor yapabilecekleri sosyal imkanları bulabilecekler. Proje bünyesinde fitness, sinema, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, ders çalışma bölümleri ve temizlik hizmetlerine de ulaşabilecekler. Evlerinde adeta bir otel konforunda vaşaşacaklar" diye konuştu. 


Çiğli ve Ulukent bölgesinde en az 10 yıl boyunca kendilerine ait arsalarda yatırımlarını sürdüreceklerinin altını çizen Yavuz, farklı ihtiyaç gruplarına ve segmentlere yönelik konut projelerini de yaşama geçireceklerini kaydetti.


İzmir Yenigün


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İzmir'in yeni çekim merkezi konumundaki Çiğli - Ulukent aksındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Yıldırım İnşaat olarak 30 yılı aşkın bir süredir Balçova'da yaptığı konut projeleriyle tanınan ve bugün yola bu büyük deneyimle devam eden BYY İnşaat, Çiğli'de Flex Life Studio projesini yaşama geçiriyor. Bugün 2'nci kuşak temsilcileri Ali Yavuz, Hasan Yıldırım ve Hasan Budak ile sektördeki büyümesini sürdüren BYY İnşaat, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken yeni projesi Flex Life Studio için düğmeye bastı. Bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, projede 1 + 0, 1 + 1, 1 + 1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini verdi.


Sabah




Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yıldırım İnşaat olarak 30 yılı askın bir süredir Balcova'da yaptığı konut projeleriyle tanınan ve bugün yola bu büyük deneyimle devam eden BYY İnşaat, Çiğli'de Flex Life Studio projesini yasama geçiriyor. Bugün ikinci kuşak temsilcileri Ali Yavuz, Hasan Yıldırım ve Ahmet Budak ile sektördeki büyümesini sürdüren BYY İnşaat, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıma dikkat çeken yeni projesi Flex Life Studio için düğmeye bastı. Bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Balcova bölgesinde artık yeni arsa üretilememesi üzerine, kentin kuzey aksında yatırım kararı aldıklarını söyledi. 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde toplam 40 milyon liralık yatırımla kurulacak Flex Life Studio'nun özellikle öğrenciler ve yatırımcılar tarafından tercih edileceğini belirten Yavuz, projede; 1 + 0,1 + 1,1 + 1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini verdi. 


HER İHTİYACA GÖRE KONUT 


Demirce Mimarlık imzasını taşıyan Flex Life Studio projesinin sosyal donatılarıyla esnek bir yasam keyfi sunduğunu dile getiren Ali Yavuz, "Bundan sonraki projelerimizde Flex Life üst markamız olacak. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yasam biçiminin de sahibi olacak. Temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, güvenle oturabilecekleri spor yapabilecekleri sosyal imkanları bulabilecekler. Proje bünyesinde fitness, sinema, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, ders çalışma bölümleri ve temizlik hizmetlerine de ulaşabilecekler" dedi. 




Özgür Düşünce



Haber Posta Çanakkale Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


30 yılı aşkın süredir Balçova'da yaptığı konut projeleriyle adından söz ettiren, 2'nci kuşak temsilcileri Ali Yavuz. Hasan Yıldırım ve Hasan Budak ile sektördeki büyümesini sürdüren BYY inşaat, İzmir Çiğli'de Flex Life Studio projesini hayata geçiriyor. 40 milyon liralık yatırımla kurulacak Flex Life Studio. 157 konuttan oluşuyor ve sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede; 1+0,1+1, 1-1 dublex tiplerinde daireler bulunuyor. Konutların Ekim 2017'de sahiplerine teslim edileceği belirtiliyor. 


Posta Çanakkale


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


İzmir’de, cazibe merkezi olarak her geçen gün adını duyuran çiğli-Ulukent aksındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor.


Çiğli ilçesinde, son yıllarda konut yatırımlarında artış yaşandı. Farlı farklı firmalar, her geçen gün yeni yatırımlar yaparken, BYY İnşaat da bölgedeki yatırımları için bir çalışma başlattı. Çiğli’de Flex Life Studio projesini hayata geçiren inşaat yetkilileri, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken yeni projesi için düğmeye bastı. Bugüne kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Balçova bölgesinde artık yeni arsa üretilememesi üzerine, kentin kuzey aksında yatırım kararı aldıklarını söyledi.

YENİ PROJE 40 MİLYON LİRALIK

3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde toplam 40 milyon liralık yatırımla kurulacak Flex Life Studio’nun özellikle öğrenciler ve yatırımcılar tarafından tercih edileceğini belirten Yavuz, projede 1+0, 1+1, 1+1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini verdi. Ali Yavuz, "Bundan sonraki projelerimizde Flex Life üst markamız olacak. Flex Life Studio’da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, güvenle oturabilecekleri spor yapabilecekleri sosyal imkanları bulabilecekler. Proje bünyesinde fitness, sinema, market, cafe, havuz, spor alanları, Oyun salonları, kapalı otopark, ders çalışma bölümleri ve temizlik hizmetlerine de ulaşabilecekler. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşaşacaklar” diye konuştu.


Çiğli ve Ulukent bölgesinde en az 10 yıl boyunca kendilerine ait arsalarda yatırımlarını sürdüreceklerinin altını çizen Yavuz, farklı ihtiyaç gruplarına ve segmentlere yönelik konut projelerini de yaşama geçireceklerini kaydetti. Haziran ayında projede ilk kazmanın vurulacağını belirten yönetim kurulu üyesi HASAN Yıldırım da, konutların Ekim 2017’de sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Projenin ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini vurgulayan Yıldırım, projenin Katip Çelebi Üniversitesi’ne 750 metre, İZBAN’a 100 metre, otoyola 1 kilometre ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ne de çok yakın konumda olduğunu kaydetti.


Milliyet



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BYY Inşaat'ın 40 milyon liralık yatırımla Çiğli'de yaşama getirdiği Fiex Life Studio'nun temeli, haziran ayında atılacak, BYY İnşaat Yönetim Kumlu Üyesi Ali Yavuz, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken projenin 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde kurulacağını söyledi. Yavuz; Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını, konutların 2017 sonunda sahiplerine teslim edileceğini belirtti. 


Posta Ege



Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İZMİR'İN yeni çekim merkezi konumundaki Çiğli - Ulukent aksındaki konut yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Yıldırım İnşaat olarak 30 yılı aşkın bir süredir Balçova'da yaptığı konut projeleriyle tanınan ve bugün yola bu büyük deneyimle devam eden BYY İnşaat, Çiğli'de Flex Life Studio projesini yaşama geçiriyor. Bugün 2'nci kuşak temsilcileri Ali Yavuz, Hasan Yıldırım ve Hasan Budak ile sektördeki büyümesini sürdüren BYY İnşaat, 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken yeni projesi Flex Life Studio için düğmeye bastı. Bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, projede 1+0,1 + 1,1 + 1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini verdi. 


Sabah Egeli



Haber Posta Manisa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ali Yavuz, Hasan Yıldırım ve Hasan Budak ile sektördeki büyümesini sürdüren BYY İnşaat, İzmir Çiğli'de Flex Life Studio projesini hayata geçiriyor. 40 milyon liralık yatırımla kurulacak Flex Life Studio, 157 konuttan oluşuyor ve sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor. Projede; 1+0,1+1.1+1 dublex tiplerinde daireler bulunuyor. Konutlar Ekim 2017'de teslim edilecek.


Posta Manisa


Geri Dön