16 / 04 / 2024

İzmir Flex Life Studio Projesi'nin temeli Haziran'da atılıyor!

İzmir Flex Life Studio Projesi'nin temeli Haziran'da atılıyor!

BYY inşaatın 40 milyon liralık yatırımla İzmir Çiğli de yaşama geçir diği "Flex life Studio'nun temeli haziranda atılacak.



Toplam 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken proje 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulacak. Bugüne kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz. Flex Life Studio'yu öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. Özellikle üniversite öğlencilerinin barınmanın yanı sıra sosyal alanlar ve akademik kari yerleri için uygun ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yavuz, günümüzde her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi. 

2017 SONUNDA TESLİM 

Ali Yavuz, "Flex Life Studio, 5 yıldızlı otel konforunda tasarlandı. Projede ders çalışma alanı, market, kafe. havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitnes, yüzme havuza oyun salonu, cep sineması, sauna, bilardo. masa tenisi, tek pota basket sahası gibi genel kullanım alanları olacak. Oturalar sadece bir evin değil bir yaşam biçiminin de sahibi olacak" dedi. Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1+0,1+1, dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini paylaşan Yavuz, konutların 2017 sonun da sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi.



Hürriyet



Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BYY Inşaat'ın 40 milyon liralık yatırımla Çiğli'de yaşama geçirdiği sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio'nun temeli önümüzdeki ay atılacak.


Projenin BYY adıyla ilk üretimleri olacağını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra, sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yavuz, günümüzde her ihtiyaca yanıt veren, otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi. 


Ortakları Hasan Yıldırım ve Hasan budakla birlikte, modern mimari tasarım, yaşam ve motivasyonu yükseltmeye dönük binalar yapmayı ilke edindiklerini hatırlatan Ali Yavuz, "Flex Life Studio, beş yıldızlı otel konforunda ve bir ev sıcaklığında yaşayanların tamamen başarıya odaklanabilmeleri için her detayın düşünüldüğü bir yaşam alanı olarak tasarlandı. 


Sadece ev değil bir yaşam biçimi 

Flex Life Studio'da ders çalışma alanı, market, kafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları olacak. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçimine de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar" diye konuştu. 


Ulaşım olanaklarıyla önde 

Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1+0, 1+1, 1+1 dubleks daireler olacağını kaydeden Yavuz, bundan sonraki projelerde Flex Lite'ın üst markaları olacağını sözlerine ekledi. Flex Lite Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını vurgulayan BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesine de çok yakın konumuyla şimdiden talep gördüğünü söyledi. Haziran ayında projede ilk kazmanın vurulacağını belirten Yavuz, konutların 2017 sonunda sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi. 


Milliyet Ege Ek




Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Çiğli'de hayata geçirecekleri Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını belirterek, "Proje yüksek standartlara sahip bir yaşam alanı olarak tasarlandı" dedi.


BYY İnşaat'ın 40 milyon liralık yatırımla Çiğli'de hayata geçireceği "Flex Life Studio" projesinin temeli bu ay atılıyor. 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio, 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde kurulacak. 1+0,1 + 1,1 + 1 dublex tiplerinde dairelerin yer aldığı proje, 2017 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Bugüne kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, Flex Life Studio projesini, yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi. 


TALEP GÖRÜYOR 


Haziran ayında projede ilk kazmanın vurulacağını belirten Yavuz, konutların 2017 sonunda sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi. Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1+0,1 + 1,1 + 1 dublex tiplerinde daireler olacağını söyleyen Yavuz, bundan sonraki projelerde Flex Life'ın üst markaları olacağını belirtti. Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra; sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yavuz, her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi. Yavuz, "Flex Life Studio, beş yıldızlı otel konforunda her detayın düşünüldüğü bir yaşam alanı" dedi. 


OTEL KONFORUNDA 


Ali Yavuz, "Flex Life Studio'da ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları olacak. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar" diye konuştu. 




Habertürk Egeli


Geri Dön