25 / 04 / 2024

İzmir Folkart Life Bornova'da stüdyo daireler 189 bin TL'ye!

İzmir Folkart Life Bornova'da stüdyo daireler 189 bin TL'ye!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Life Bornava projesi İzmir'de inşa ediliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.



Folkart Life Bornova konutları İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda yer alıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İzmir  Folkart Life Bornova  evleri İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda yer alıyor. Projede kapalı otopark, yüzme havuzları, çocuk havuzu, cafe ve çarşı, açık ve kapalı süs havuzu, SPA ve fitness,  yürüyüş yolu bulunuyor.


828 adet konuttan meydana gelen Folkart Life Bornova projesinde daireler 189 bin TL'den başlıyor ve 824 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım 120 ay banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Folkart Life projesinin ortak kullanım alanları arasında kapalı otopark, yüzme havuzları, çocuk havuzu, cafe ve çarşı, açık ve kapalı süs havuzu, SPA ve fitness,  yürüyüş yolu bulunuyor.


Folkart Life Bornova iletişim 

Telefon: 444 22 78 

Web: http://www.folkart.com.tr

Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön