25 / 04 / 2024

İzmir Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı!

İzmir Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı!

İzmir'de Göztepe taraftarları ve camiası için inşa edilecek Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.



İzmir futbolunun yıllardır özlemini çektiği, Göztepe taraftarının ve camiasının ilk kazmayı vurmak için gün saydığı Gürsel Aksel Stadı'nın yapımına başlanması yolunda önemli bir adım daha atıldı. 


Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Göztepe'ye yakınlığıyla bilinen AK Parti  İzmir  Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Ankara'da  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti. Turan'ı makamında ziyaret eden Sepil ve Kaya, projenin son toplantısını da gerçekleştirmiş oldu. 


BİLGİLENDİRMEYİ TOKİ YAPACAK 

Ziyaret ve toplantıyla birlikte daha önce Göztepe Spor Kulübü tarafından projeleri hazırlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığına arz edilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin hayata geçirilmesi ile ilgili önemli bir aşama daha aşılmış oldu. Kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "İzmir Milletvekilimiz Atilla Kaya ve Başkanımız Mehmet Sepil, TOKİ Başkam Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret ederek Gençlik ve Spor Bakanlığınca onaylanıp ihale ve inşa sürecinin başlatılması için TOKİ'ye devredilen stat projemizin son toplantısını gerçekleştirmiştir. Konu hakkında kamuoyu bilgilendirilmesinin kısa süre içerisinde TOKİ tarafından yapılacağını değerli Göztepe taraftarı ve kamuoyunun bilgisine sunarız." 




İlk Ses


Geri Dön