20 / 04 / 2024

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatı tam gaz!

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatı tam gaz!

Başbakan Binali Yıldırım, Göztepe Kulübü heyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile sürpriz bir görüşme yaptı. Başbakan Yıldırım, İzmir Göztepe'deki Gürsel Aksel Stadı hakkında bilgi aldı.





Başbakan Binali Yıldırım ile Çankaya Köşkü’nde sürpriz bir görüşme yapan Başkan Mehmet Sepil,  TOKİ  Başkanı Ergün Turan ile katıldığı buluşmada, 15 bin kişi kapasiteli stadyuma ilişkin önemli bilgiler verdi.


Dün, Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık yarım saat sürdü. Kabulde, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve TOKİ Başkanı Turan, Başbakan Yıldırım'a,  İzmir  Göztepe'de TOKİ tarafından stat projesine ilişkin bilgi verdi. Görüşmede, 15 bin kişi kapasiteli yapılması planlanan stadyum projesine ilişkin görseller de tanıtıldı. Başbakan Binali Yıldırım'ın şahsen ilgilendiği İzmir'e iki stat konusunda katılan heyete olumlu sinyaller verdiği ve İzmir'e geldiğinde konuyla ilgili açıklama yapacağı öğrenildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı davada, 18.  Ankara  İdare Mahkemesi'nin verdiği "İhale iptal kararı" nedeniyle inşaatı durdurulan Karşıyaka ve Göztepe stadları konusunda, Başbakan Yıldırım'ın devreye girmesi, stadlarına bir an önce kavuşmak isteyen KSK ve Göztepe kulüplerini heyecanlandırdı.Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık'ta Göztepe Spor Kulübü Başkan'ı Mehmet Sepil ve TOKİ Başkan'ı Ergün Turan'ı kabul etti. Akşam saatlerinde gerçekleşen görüşmede AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya'da hazır bulundu. Görüşmede Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve TOKİ Başkanı Turan, Başbakan Yıldırım'a, İzmir Göztepe'de TOKİ tarafından yapımı devam eden stat projesine ilişkin bilgi verdi.


Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşmede 15 bin kişi kapasiteli yapılması planlanan stadyum projesine ilişkin görseller de tanıtıldı.



Yeni Asır


Geri Dön