19 / 04 / 2024

İzmir Güzelbahçe'ye hastane geliyor!

İzmir Güzelbahçe'ye hastane geliyor!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’ndan hastane yapılabilmesi için zemin etüdünü ve yapılaşmaya elverişli olduğuna dair bir rapor istediğini bildirdi. Belediyenin aldığı raporda arsanın yapılaşmanın uygun olduğu belirtildi.



İzmir Güzelbahçe'de son günlerde hastane heyecanı yaşanıyor. Sağlık Bakanlığı, Güzelbahçe bölgesinde belediyeye ait 15 dönüm alan üzerinde inşa etmeyi planladıkları hastane için zemin etüdü raporu istedi. Güzelbahçe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü de bu istek üzerine zemin etüdü yaptırarak bakanlığa gönderdi. Zemin etüt raporuna göre bölgede yapılaşmanın uygun olduğu belirtildi. 


Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,  İzmir  İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmeler sonucunda belli bir aşamaya gelindiğini söyledi. Başkan İnce, "Biz belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki ilçemize bir sağlık tesisi kazandırılsın. 7/24 hizmet verecek olan bu tesisin ilçemize kazandırılmasıyla halkımız artık başka yerlerde şifa aramayacak. En yakın hastane olarak kendi ilçemizdeki hastaneden yararlanacaklar" dedi.


Ege Haber 




Geri Dön