26 / 04 / 2024

İzmir İdeal Ofis teslim bilgisi!

İzmir İdeal Ofis teslim bilgisi!

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: İdeal Ofis İzmir

İdeal Ofis projesi İzmir'de Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirildi. Zemin + 7 katlı olan proje "Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla tanıtılıyor...



5 bin 100 metrekare alanda yükselen İdeal Ofis projesi zemin+7 kat şeklinde hayata geçirildi. Proje  Yücesoy Mühendislik  tarafından  İzmir   Ankara  Caddesi üzerinde Vakıf Bankası ve Gümüş Plaza'nın arasında inşa ediliyor. 


İdeal Ofis Yücesoy projesinde her ofisin kendine ait balkonu bulunuyor. İdeal Ofis İzmir projesi toplam 102 adet ofisten meydana geliyor.


"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan İdeal Ofis projesinde ofislerin büyüklüğü 75 ile 112 metrekare arasında değişiyor. 14 Temmuz Cuma günü lansmanı yapılacak olan İzmir İdeal Ofisleri 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


İzmir İdeal Ofis teslim bilgisi!

Teslimlerinin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan İdeal Ofis Yücesoy Mühendislik projesinde ofis sahiplerine 3 adet toplantı odası, vale hizmeti, her kata özel servis elemanları, dinlenme alanları, iç bahçe, lobi alanı ve resepsiyon gibi hizmetlere de yer veriliyor. 


Tel:  0 232 446 01 02 - 0232 325 0 444 

Web: http://www.yucesoymuhendislik.com

http://www.idealofisizmir.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön