24 / 04 / 2024

İzmir İnciraltı'na yatırımcı ilgisi artıyor!

İzmir İnciraltı'na yatırımcı ilgisi artıyor!

İzmir İciraltı 2.Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisinin ciddi anlamda arttığını belirterek, İnciraltı'nda sağlık turizmi ile oluşturulacak işletmeler sayesinde 15 bin istihdam yaratılacağına inandıklarını kaydetti



İzmir İciraltı 2.Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisinin ciddi anlamda arttığını belirterek, İnciraltı'nda sağlık turizmi ile oluşturulacak işletmeler sayesinde 15 bin istihdam yaratılacağına inandıklarını kaydetti.


Karabulut, İnciraltı Bahçelerarası'nda yaptığı basın açıklamasında Başbakan Binali Yıldırım ve  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun destekleriyle İnciraltı'nın İzmir ekonomisine kazandırılması için başlayan planlama çalışmalarının kendilerini sevindirdiğini belirtti.


İnciraltı'nın İzmir için çok önemli bir yer olduğunu ifade eden Karabulut, "Şehrimizde bulunan Oda ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretlerimizde İnciraltı'nın çevreci planla, planlanması isteklerine bizzat şahit olduk. İstihdam konusunda kaldıraç etkisinin "İnciraltı'nın Planlanması" ile gerçekleşeceğini tüm İzmir'de gördük. Son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisi ciddi anlamda arttı. İnciraltı'nda sağlık turizmi ile yıldırım düzeyde teşvikle oluşturulacak işletmeler sayesinde 15 bin istihdam yaratılacağına inanıyoruz." dedi.


Karabulut, İzmir'in yararına olacak çevreci her plana destek vermeye hazır olduklarını belirterek, İzmirli tüm iş adamlarını İnciraltı için buluşmaya davet etti.


Milliyet


Geri Dön