27 / 04 / 2024

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.



İzmir'in Karabağlar ilçesine 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun da özellikle üzerinde durduğu ve önem verdiği semt merkezlerine şimdi de Barış Semt Merkezi'ni ekliyor. 


Barış Mahallesi’nde yükselecek ve çok yakın zamanda ihaleye çıkacak olan ‘Barış Semt Merkezi’ 5 kattan (bodrum, zemin ve 3 kat) oluşacağı belirtildi.


Toplam 971 metrekarelik alanın zemin katında taziye evi, 1. katında dershane ve 3 adet derslik, 2. katında 5 adet kurs odası, son katta ise kadınların aerobik, sinema, her türlü gösterilerini yapabilecekleri toplam 200 kişilik çok amaçlı salon bulacak. 


Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, proje ile ilgili olarak “Belediye olarak bundan sonra da semt evlerine gereken desteği vermeyi sürdüreceğiz. Semt evlerinde gerçekleştirilen kurs ve eğitimlerle vatandaşlarımıza daha yakından hizmet vereceğiz. Bundan sonraki amacımız bütün mahallelere birer semt merkezleri kurmak” şeklinde konuştu.




Milliyet





Geri Dön