29 / 03 / 2024

İzmir Karabağlar'ın imar sorunu bu yıl çözülecek!

İzmir Karabağlar'ın imar sorunu bu yıl çözülecek!

Karabağlar'ı ortak akılla yöneten Başkan Muhittin Selvitopu, göreve yeni seçilen İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.




Karabağlar'ı ortak akılla yöneten Başkan Muhittin Selvitopu, göreve yeni seçilen  İzmir  Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı. Mardinli vatandaşların ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Beşir Tunç, Başkan Selvitopu'nun çalışmalarını övdü, "Birçok projeniz için tek dönem yetmez. Umarım bir dönem daha Başkan olarak devam edersiniz" dedi. Karabağlar'da ağırlıklı olarak Mardinliler, Erzurumlular, Aydın ve ManisalIlar başta olmak üzere çözülecek.


Türkiye'nin 81 ilinden insanların bir arada yaşadığını hatırlatan Başkan Selvitopu ise şunları söyledi: "Hepimiz Karabağlar'da bir arada yaşayan, paylaşan ve nefes alan insanlarız. Biz başkan seçildikten sonra parti rozetini bir kenara bıraktık. Sorunları da bir arada daha rahat çözüp paylaşacağımıza inanıyorum. Örneğin Karabağlar'ın planlamasını yapıyoruz. İlçenin geleceğine yön verecek imar planı çalışmalarını bu yıl bitireceğiz. Ayrıca ilçe sınırlarımızdaki devlete ait 2 alanı da kente kazandırmak istiyoruz" dedi.


Ege Telgraf 


Geri Dön