26 / 04 / 2024

İzmir Karşıya'da mahalle merkezi ve yeni otopark hizmete açıldı!

İzmir Karşıya'da mahalle merkezi ve yeni otopark hizmete açıldı!

İzmir Karşıya Cumhuriyet Mahallesi'nde Mahalle Merkezi ile yenilenen otopark hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mahalleli ile bir araya geldi.



İzmir Cumhuriyet Mahallesi'nde halkla buluşan Başkan Akpınar çalışmaları anlattı, talepleri dinledi, Mahalle Merkezi ile yenilenen otoparkı hizmete açtı.


Yapılan çalışmaları değerlendirmek, vatandaşların öneri ve taleplerini dinlemek için 'Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor' buluşmaları yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarlık binası önündeki buluşmaya diğer mahallelerden muhtarlar, meclis üyeleri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yüzlerce Cumhuriyet sakini katıldı. Sorunları tek tek dinleyen Başkan Akpınar, eksiklerin çözümü için başkan yardımcıları ve ilgili müdürlere talimat verdi. 


Halk Buluşması'nın ardından Cumhuriyet Mahallesi için büyük önem taşıyan iki yatırım da hizmete girdi. 


İMAR VE DÖNÜŞÜM 

Başkan Akpınar, Cumhuriyet Mahallesi'ne çok değer verdiklerini söyledi, "Burasının, adına yakışır bir biçimde gelişmesi için çaba gösteriyoruz. Bugün 2 güzel yatırımla karşınızdayım. Kadınlarımızın sosyal yaşamına katkı sağlayacak olan Mahalle Merkezimizi ve vatandaşlarımızı bir nebze de olsa rahatlatacak olan otoparkımızı hizmete açıyoruz. İmar planlarımız hazır, yasal prosedürleri takip ediyoruz. Kentsel dönüşüm için Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalarımız sonuçlanmak üzere. Adına yakışır, modern ve daha yaşanabilir bir Cumhuriyet Mahallesi yaratacağız" dedi. 


Anayasa değişikliği ve referandum ile ilgili de konuşan Başkan Akpınar "Bir referandum süreci yaşıyoruz. Cumhuriyet değerlerine her zamankinden daha sıkı bağlanmamız gereken, Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkmamız gereken bir dönemdeyiz. 


Mahallemizdeki tüm sorunları çözebiliriz, ancak Cumhuriyet elden giderse işte bunun geri dönüşü yok. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun her şeyi geride bırakmalı; laik, demokratik Atatürk Cumhuriyeti'ne dört elle sarılmalıyız" diye konuştu.



Ege Telgraf


Geri Dön