24 / 04 / 2024

İzmir Karşıyaka 25. Yıl Konutları'nda 5 bin TL peşinatla!

İzmir Karşıyaka 25. Yıl Konutları'nda 5 bin TL peşinatla!

Ege-Koop'un, Bayraklı-Karşıyaka'daki 25. Yıl Konutları'na yönelik kampanyası ay sonuna kadar uzatıldı. Ege-Koop, 395 konutluk 25. Yıl Konutları'nı 5 bin lira peşinatla satışa sunuyor



395 konutluk 25. Yıl Konutları'nı 5 bin lira peşinatla satışa sunan Ege-Koop, ortaklarına kefil olurken, lüks dairelerden sahip olmak isteyenlere 60 ay için yüzde 0.75, 120 ay için yüzde 0.78 faizle konut kredisi imkanı sağlandı.

2012'DE BİTECEK

2012 yılında tamamlanması hedeflenen konutlarda ortaklara sadece ev değil, yeni bir yaşam alanının kapılarını açtıklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "5 bin lira peşinat veren herkes daire sahibi olabilecek. Ortaklara sabit fiyat garantisi sunuyoruz. Yüzde 0.75'den başlayan kredi faiz oranıyla herkesi ev sahibi yapmaya kararlıyız. Yoğun talep üzerine kısa bir süre için kampanyaya aynı fiyat aralıklarıyla devam etme kararı aldık. Ay sonunda fiyatlarda meydana gelecek artış öncesinde ev sahibi olmak isteyenler acele etsin" dedi.

Konutların birinci sınıf inşaat kalitesi ve benzerlerinden yüzde 40-50 daha uygun fiyatlarla satışa sunulduğuna da dikkat çeken Başkan Aslan, "Konutlarımızı 24 ay içinde tamamlayacağız. Ege-Koop kefaletinde kredi imkanıyla satılan yüzme havuzu, sosyal tesisleri, 24 saat güvenliği, basketbol voleybol sahaları, açık otoparkı, doğal gaza uyumlu merkezi ısınma sistemi, güneş enerjili sıcak su imkanı bulunan bu özel sitede, lüks daireler için son fırsatı kaçırmayın" dedi.

Ege-Koop 25. Yıl Konutları, Çevre Yolu'na 1 dakika, Karşıyaka Vapur İskelesi'ne 4 dakika, Bornova'ya 8 dakika mesafede yer alıyor.

Projede neler var
Güneş enerjisi,
Doğazgazlı merkezi ısıtma,
Yüzme havuzları,
Tenis sahası,
Voleybol ve basketbol sahaları,
Çocuk oyun alanları,
Elektrik hattından internet,
Özel site güvenliği,
Fitness salonu.
Yeni Asır

http://www.egekoop.org.tr/

232 484 07 07


Geri Dön