26 / 04 / 2024

İzmir Kaya Thermal & Convention Oteli 18 Eylül'de açılacak!

İzmir Kaya Thermal & Convention Oteli 18 Eylül'de açılacak!

Kaya Grubu, İzmir'deki ilk yatırımını tamamladı. Kaya Thermal & Convention ismi verilen otelin resmi açılışı 18 Eylül'de gerçekleşecek



İzmir Balçova'da bulunan Princess Otel'i 20 yıl süre ile kiralayan Kaya Grubu, İzmir'deki ilk yatırımını tamamladı. Kaya Thermal & Convention ismi verilen otelin resmi açılışı 18 Eylül'de gerçekleşecek. Yaklaşık 22 milyon dolar harcanarak yenilenen otelin Genel Müdürü Mesut Güven, "Açılış için şimdi açıklamak istemediğimiz bazı özel sürprizlerimiz de olacak. Görkemli bir tören düzenleyeceğiz" dedi. Otelin, sadece İzmir'in değil Türkiye'nin sayılı termal tedavi merkezleri arasında yer alacağını söyleyen Güven, bu amaçla Bali SPA Enstitüsü ile anlaştıklarını ve 6 kişilik Balili masöz ekibini İzmir'e getirdiklerini açıkladı. Görkemli otelin açılışında da ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sahne alacak.
 
320 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK
" 288'i deluxe süit, 11 exculisive süit, 4 junior süit ve 2 kral dairesi olmak üzere toplam 316 odalı otelde, 9 engelli odası bulunduğunu kaydeden Mesut Güven, SPA'da 3 çok özel VIP oda bulunduğunu söyledi. Otelde 240'ı kendi bünyelerinde, 80'i ise dışardan hizmet satın alma şeklinde 320 kişi istihdam edileceğini belirten Güven, usta aşçı ve şeflerin hazırladığı Akdeniz mutfağı başta olmak üzere Türk ve dünya mutfağının seçkin yemekleri konusunda iddialı olduklarını belirtti.
Nihat DELİBAŞI /Habertürk

Geri Dön