20 / 04 / 2024

İzmir Kınık'a TOKİ ve hastane müjdesi!

İzmir Kınık'a TOKİ ve hastane müjdesi!

İzmir'in Kınık ilçesinde düzenlenen AK Parti Kınık İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kınıklılara müjdeler verdi.




İzmir'in Kınık ilçesinde düzenlenen AK Parti Kınık İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti  İzmir  Milletvekili Hamza Dağ, Kınıklılara müjdeler verdi.


Dağ, Kınık'ta AK Parti olarak 2014 yerel seçimlerinden zaferle çıktıktan sonra Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in projelerini hayata geçirmek için her zaman destek olduklarını söyledi. "Maden Şehitleri Parkı"nın birinci etabının bitmek üzere olduğunu ve ikinci etabın bir an önce ihaleye çıkması için Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Dağ, "Kınık Devlet Hastanesi'nin temeli ağustos ayı içerisinde atılacak.  TOKİ  konutlarının temelini de bu yıl içinde atacağız" dedi.


AK Parti hükümetinin içerideki ve dışarıdaki düşmanlarla savaşarak hizmet etmeye çalıştığını da dile getiren Dağ, "İçeride PKK, Paralel Yapı ve İstemezükcüler ile dışarıda ise bölgemizdeki ülkeleri karıştırıp kendilerine yakın kişileri bu ülkelerin başına geçiren emperyalist ülkelere karşı mücadele ediyoruz. Bu yüzden de 2002 yılından beri sürdürdüğümüz hizmet kervanında bazen yavaşlamalarımız oluyor. Fakat gücünü her zaman milletten alan bir parti olduk. Kimseye ve hiçbir ülkeye eğilmedik" diye konuştu.


Dağ, daha sonra Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ile birlikte Kınık Sanayi Sitesi'nde esnafı ziyaret etti. Bir esnafın çay ikramını geri çevirmeyen Dağ, daha sonra Örtülü Mahallesi'nde Uzun ve Kavas ailelerinin düğün yemeğine katıldı.


Yeni Asır


Geri Dön