29 / 03 / 2024

İzmir Konfor Evleri huzurlu bir yaşamın anahtarını vadediyor!

İzmir Konfor Evleri huzurlu bir yaşamın anahtarını vadediyor!

KONFOR Mobilya, İzmir Ulukent'te inşa ettiği Konfor Evleri için yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanı sunuyor. İzmir'in gelişen ve büyüyen lokasyonunda yükselen proje, 6'şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor.



Konfor Mobilya,  İzmir  Ulukent'te inşa ettiği Konfor Evleri için yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanı sunuyor. İzmir'in gelişen ve büyüyen lokasyonunda yükselen proje, 6'şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor. Projede ağırlıklı 3+1 olmak üzere, geniş 2+1 daireler yer alıyor. Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımıyla her metrekaresi düşünülerek pro;e lendirilen Konfor Evleri. 4 mevsim yaşayan peyzaj işlevselliği, öncelikli iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı yapısı, inşaat ve malzeme kalitesiyle modem, güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşamın anahtarını vadediyor. Firma site içerisindeki açık-kapalı otopark, yaşam alanların da çocuk oyun alanı, yüzme havuzlarıyla hoşça vakit geçirilecek bir proje hedefiyle yol alıyor. 


http://konforevleri.com.tr/


Hürriyet Ege



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Çetmen Şirketler Grubu tarafından inşa edilen ve yeni satışları başlayan İzmir Konfor Evleri Ulukent; doğayla iç içe bir yaşam tarzı sunuyor. 6'şar katlı ve 4 blok şeklinde toplam 96 daire olarak planlanan projede, ağırlıklı olarak 3+1 ve geniş 2+1 daireler yer alıyor. Lokasyon bilgisi kapsamında gelişmekte olan UlukentŞahin Tepesi'nde yer alan proje, Çanakkale- İzmir otobanı ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakın yerde bulunuyor. Sosyal seçenekleri arasında projede açık çocuk ve yetişkin havuzu, 96 araç kapasiteli açık otopark, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, kamelyalar bulunuyor. Site içerisindeki açık-kapalı otopark alanları, yaşam alanlarında çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve dostlarınızla hoşça vakit geçirebileceğiniz alanlar ile keyifli ve konforlu bir site hedeflendi. Satış temsilcileri, uygun fiyat politikası ile daire fiyatından bağımsız 150 bin lira için 0,89 faiz oranıyla fırsat kampanyasından yararlanmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenleri satış ofisine bekliyor. 


Sabah



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Konfor Evleri, İzmir'in her geçen gün gelişen ve büyüyen bir lokasyonda, kentin en havadar bölgelerinden biri olan Ulukent- Şahin Tepesinde yükseliyor. Oksijeni bol. doğayla iç içe bir yaşam isteyenlerin aradığı her şey. fazlasıyla Konfor Evleri'nde var. Konfor Evleri-Ulukent. altışar katlı, dört bloktaki 96 daireden oluşuyor. Projede ağırlıklı 3+1 olmak üzere, geniş 2+1 daireler de yer alıyor. Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımının yanında her metrekaresi düşünülerek projelendirilmiş dört mevsim yaşayan peyzaja sahip, işlevselliği öncelikli iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı yapısı, üstün inşaat ve malzeme kalitesi ile Konfor Evler, modern,güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşamın anahtarını sunuyor. Site içerisindeki açık-kapalı otoparklar, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve dostlarınızla hoşça vakit geçirebileceğiniz yaşam alanları ile keyifli ve konforlu bir site hedeflendi. 


Posta Ege


Haber Milliyet Ege'de şu şekilde yer aldı;


İzmir'in en havadar bölgelerinden birisi olan Şahin Tepesi mevkiinde yükselen 'Konfor Evleri Ulukent' doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. 6'şar katlı, 4 blok şeklinde toplam 96 daire olarak planlanan projede, çoğu 3+1 olmak üzere, geniş 2+1 seçenekler yer alıyor. 

Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımı ve dört mevsim yaşayan peyzajın farklı kıldığı Konfor Evleri, işlevselliği, iç mekân çözümleri, depreme dayanıklı yapısı, inşaat ve malzeme kalitesiyle, modern ve güvenli bir yaşama kapı aralıyor. 

'Kalite odaklı bir yaşam'

Sitenin içindeki açık-kapalı otopark alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzuyla sakinlere konforu yaşatmayı hedeflediklerini belirten Proje Yönetmeni Abdullah Çetmen, "Kullandığımız kaliteli malzeme ve ürettiğimiz çözümlerle, çok özgün bir mimaride İzmir'e layık bir proje hazırladık. Yaşamın başladığı projeye yeni sakinlerimizi bekliyoruz" dedi. 

'Konfor Evleri Ulukent' her detayın düşünüldüğü iç tasarımıyla da dikkat çekiyor. 


Milliyet Ege




Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



Çetmen Grup olarak, mobilya ve perakende sektörleri yanı sıra inşaat sektöründe de aynı kalite ve hizmet anlayışı ile çeşitli projelere imza atıyor. 2007 yılında başladığı inşaat sektöründeki ilk projeleri olan Çetmen Pancar Sanayi yapılarının ikinci etabını da tamamlayan Çetmen Grup, aynı kalite ve hizmet anlayışı ile konut inşaatında Menemen ilçesindeki Konfor Evleri Ulukent projesini de İzmirlilerle paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. 


Konfor Evleri Ulukent, gelişen ve büyüyen bir lokasyonda İzmir'in en havadar bölgelerinden birisi olan Şahin Tepesi mevkiinde. Konfor Evleri Ulukent'i altışar katlı 3+1 daireler olarak toplam 96 daireden oluşan 4 blok şeklinde tasarlandı. Site içerisindeki yaşam alanlarında, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, yürüyüş parkurları ile keyifli ve konforlu bir site hedeflendi. 


21. yüzyılın sanayi yapılarına imza atan Çetmen, yalnızca inşaat özellikleriyle değil doğru ve stratejik lokasyonu ile de öne çıktı. Şehirde aranılan huzurun Konfor Evleri'nde saklı olduğunu dile getiren Proje Yönetmeni Abdullah Çetmen, "Çocukların neşeyle oynayacağı, yetişkinlerin günün stresini atacağı benzersiz bir yer tasarladık ve hayata geçirdik. Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımı her metrekaresi düşünülerek projelendirilmiş dört mevsim yaşayan peyzajı, işlevselliği öncelikli iç mekan çözümleri depreme dayanıklı yapısı ve üstün inşaat kalitesi ile modern, güvenli, huzurlu ve konforlu bir yaşamın anahtarı Konfor Evleri Ulukent'te" diye konuştu. 


Sadece daire bazında değil projenin geneline bakıldığında da Çetmen İnşaat farkının en iyi şekilde ortaya koyulduğu görülüyor. Satış temsilcileri, uygun fiyat politikası ile daire fiyatından bağımsız 150 bin lira için 0.89 faiz oranıyla fırsat kampanyasından yararlanmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenleri satış ofisine bekliyor. Satış temsilcileri ayrıca, "Konfor Evleri'nin size sunduğu diğer konfor olanaklarını yerinde görmek için, satış ofisimizi mutlaka ziyaret ediniz" ifadelerinde bulundu. 


PROJEDE NELER VAR


-Açık otopark 

-Açık yüzme havuzu 

-Çocuk yüzme havuzu 

-Güvenlik 

-Kameralı güvenlik 

-Asansör 

-Ankastre beyaz eşya 

-Balkon 

-Kombi 

-Deprem yönetmeliğine uygun 

-Yalıtım yönetmeliğine uygun 

-Yapı denetimi yapılmış 

-Zemin etüdü yapılmış 



GÜVEN VERİYOR 


Lokasyon bilgisi kapsamında gelişmekte olan Ulukent Şahin Tepesi'nde yer alan proje, Çanakkale- İzmir otobanı ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakın yerde bulunuyor. Sosyal seçenekleri arasında projede açık çocuk ve yetişkin havuzu, 96 araç kapasiteli açık otopark, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, kamelyalar bulunuyor. Site içerisindeki açık-kapalı otopark alanları, yaşam alanlarında çocuk oyun alanı, yüzme havuzu ve dostlarınızla hoşça vakit geçirebileceğiniz alanlar ile keyifli ve konforlu bir site hedeflendi. 




Sabah Egeli



Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ulukent'te inşa edilen Konfor Evleri'nin satışı özel bir kampanya ile devam ediyor. Daire fiyatından bağımsız 150 bin TL için 0,89 faiz oranıyla satışa sundukları Konfor Evleri'nde güvenli ve huzurlu bir hayat tasarladıklarını dile getiren firma yetkilileri, "Konfor Evleri İzmir'in en havadar bölgelerinden biri olan Ulukent-Şahin Tepesi Mevkiinde bulunuyor. Doğayla iç içe bir yerde yaşamak isteyenler için oldukça ideal olan Konfor Evleri, 6'şar katlı, A blok şeklinde toplam 96 daire olarak planlandı" dedi. Yetkililer, "Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımı ile her metrekaresi düşünülerek projelendirilmiş dört mevsim yaşayan bir peyzaj, işlevselliği öncelikli iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı bir yapı, üstün inşaat ve malzeme kalitesi sunuyoruz. Fırsat kampanyasından yararlanmak ve ayrıntılı bilgi almak için ev sahibi olmayı düşünenleri satış ofisine bekliyoruz" diye konuştu. 


Yeni Asır






Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:



Çetmen Şirketler Grup’un Ulukent’teki projesi Konfor Evleri’nde hayat başladı. Eşsiz doğası ile dikkat çeken proje, yatırımcının gözdesi oldu

Doğa harikası Ulukent - Şahin Tepesi'ndeki Konfor Evleri, hem yatırımcının gözdesi oldu, hem de benzersiz doğası ile sakinlerine bambaşka bir hayatın kapılarını açtı. İzmir'in en gözde yaşam alanı Çiğli - Ulukent'te; sessiz, sakin ve ömür boyu huzurlu bir hayat Konfor Evleri'nde başladı. İzmir'in köklü firmalarından Çetmen Şirketler Grubu tarafından tamamlanan proje, çok cazip avantajlar ve lansman fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Banka ya da kefil istemeden yüzde 20'si peşin, kalanı 24 ay sıfır faizle sunulan lüks dairelere ilginin büyük olduğunu belirten Çetmen Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çetmen, dileyene de 150 bin TL'ye 0.89 faizle 120 ay kredi imkanı sağladıklarını dile getirdi.


TASARIMI İLE BÜYÜLÜYOR

Çok cazip avantaj sunduklarını belirten Abdullah Çetmen, şöyle devam etti: "Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımı, her metrekaresi düşünülerek projelendirilmiş dört mevsim yaşayan peyzajı, doğa içindeki yaşam alanları ve manzarası, günün yorgunluğunu kulaç kulaç üzerinizden atacağınız yüzme havuzu, işlevselliği öncelikli iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı yapısı ve üstün inşaat kalitesi ile modern, güvenli ve huzurlu bir hayatı Konfor Evleri'nde sunuyoruz. Hemen bugün taşınmak ve konforlu bir hayata başlamak mümkün." Konfor Evleri, Ulukent'te otoban ve İzban İstasyonu'na yakınlığı ile ulaşım açısından da son derece cazip bir konumda bulunuyor. Kent merkezine ulaşım kolaylığının yanı sıra ören ve tatil beldelerine yakınlığı, Konfor Evleri'ne bambaşka bir ayrıcalık kazandırıyor.



Sabah


Geri Dön