25 / 04 / 2024

İzmir konut fuarı açıldı!

İzmir konut fuarı açıldı!

İzmir'de yapımı devam eden konut projelerini tanıtmak amacıyla düzenlenen 1. İzmir Konut Fuarı, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde açıldı.



İzmir'de yapımı devam eden konut projelerini tanıtmak amacıyla düzenlenen 1.  İzmir  Konut Fuarı, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde açıldı. Exclusive organizasyon ile Aktif Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen fuar, 27 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.


Konut almak isteyenlerin İzmir'deki bütün projeleri tek çatı altında görme, kalite ve fiyat yönünden kıyaslayıp karşılaştırma ortamı sağlaması açısından ziyaretçilere büyük kolaylık sağlıyor. Özel indirimlerle yüzlerce seçenekten istenen konutu hemen alma imkanı verecek fuara, inşaat sektörüne çözüm ortağı firmalar da katlıyor.


Exclusive organizasyon yetkilisi Evrim Encü, 22 firmanın katıldığını belirterek, "Yatırım yapmak isteyenlere, 100 bin ile 1 milyon lira arasında, kısa vadede değer kazanacak konutlar sunuyoruz. İzmir'den 22 firma, 30-35 proje sergiliyor." dedi.


Aktif Haber 




Haber Son Dakika Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı.


İzmir'de yapımı devam eden konut projelerini tanıtmak amacıyla düzenlenen 1. İzmir Konut Fuarı, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde açıldı. Exclusive organizasyon ile Aktif Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen fuar, 27 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. Konut almak isteyenlerin İzmir'deki bütün projeleri tek çatı altında görme, kalite ve fiyat yönünden kıyaslayıp karşılaştırma ortamı sağlaması açısından ziyaretçilere büyük kolaylık sağlıyoc Özel indirimlerle yüzlerce seçenekten istenen konutu hemen alma imkanı verecek fuara, inşaat sektörüne çözüm ortağı firmalar da katlıyor. Exclusive organizasyon yetkilisi Evrim Encü, 22 firmanın katıldığını belirtti. 


Son Dakika



Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yapımı devam eden konut projelerini tanıtmak amacıyla İzmir Konut Fuarı, Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde açıldı. Organizasyonun İzmir'de ilk kez yapıldığını kaydeden Exclusivc Organizasyon Genel Koordinatörü Evrim Encü, "Bu fuar konul almak isteyen kişilerin. İzmir'deki tüm projelerini tek çatı altında görebilme, kalite ve fiyat yönünden kıvaslayıp karşılaştırma yapabilmeleri açısından büyük kolaylık sağlıyor" dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla inşaat sektörünün ülkemizin atar damarı olduğunu belirterek "Bu sektör işsizliğin de önemli ölçüde azalmasına büyük katkı sağlıyor. Herkesi İzmir'de ev sahibi olmaya davet ediyorum. Doğası, iklimi ve yaşam şartları bakımından İzmirli olmak bir ayrıcalıktır" dedi. İzmir'in inşaat alanında en kalabalık şehirlerden biri olduğunu ve kentin bu yönde oldukça hızlı ilerlediğinin altını çizen Akın Kazançoğlu ise İTO'ya kayıtlı 70 bin üyeden 10 bininin mimar, mühendis ve inşaatla ilgili diğer meslek gruplarından oluştuğunu söyledi. Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Olgun Atilla. Akın Kazançoğlu ve Bayraklı Belediye Başkan Vekili Fahrettin Onandı, tek tek stantları dolaştı. 


Ege Telgraf


Geri Dön