26 / 04 / 2024

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.



EGE-Koop tarafından İzmir'de hayata geçirilen  İzmir  Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Körfez Evleri'nin  Ankara  ve İstanbul'da yoğun ilgi gördüğünü söyledi. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan İzmir körfez Evleri'nde yüzme havuzu, sosyal donatı alanları, yeşil çevre dokusu, otopark ve özel güvenlik bulunuyor. Projedeki 2 oda 1 salon daireler 121 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 145-168 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. İzmir Körfez Evleri'nde metrekare birim fiyatı emsallerinden yüzde 30-40 daha düşük olacak.


Turgulu Prestij Evleri'nde ise inşaat çalışmaları en geç Haziran ayında başlayacak. Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, "Başta Almanya olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Fransa, Hollanda, Avusturya ve Belçika’dan da önemli oranda ortaklık talepleriyle karşılaşıyoruz" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön