29 / 03 / 2024

İzmir Körfezi Evleri'nde fiyatlar Şubat 2017'de artacak!

İzmir Körfezi Evleri'nde fiyatlar Şubat 2017'de artacak!

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2016 yılına konut sektörü penceresinden bakarak 2017 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.




Yeni yılın Türkiye'ye ve dünyaya her sorunun çözümleriyle birlikte gelmesini umduğunu belirten aslan, "Bugüne kadar yaşanan ekonomik krizlerden edinilen tecrübe rehberliğinde, konuta yapılan yatırımın özellikle Türkiye'de her zaman en kalıcı, en akıllı ve en hızlı getirisi olan ve değerlendirebilen yatırım olduğu görülmüştür. 2016'da dövizde beklenmeyen artışla son 3 ayda gerçekleşen, adı konmamış yüzde 20-25 oranında devalüasyona rağmen, konuta yapılan yatırım yine yatırımcılarını sevindirdi" dedi. 


Ege-Koop'un 13. projesi Ege-Koop  İzmir  Körfezi Evleri'nde temel atmak için teknik çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu belirten Aslan, "Ekonomideki durgunluk ve belirsizliğe rağmen halkımız, Ege-Koop'a olan güvenlerinden dolayı yeni projemize büyük ilgi gösterdi. Bir müjdemiz de, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde Ocak 2017 sonuna kadar 2016 yılının fiyatlarıyla kayıtlara devam edeceğiz. 2017'de, 2016 dolar ve euro artışları ister istemez konut maliyetlerine yansıyacaktır" dedi. Hüseyin Aslan; 2017'de yatırım yapmak isteyen ve sağlıklı bir yaşam merkezinde oturmak isteyenlere, Ege-Koop'un sunduğu olanaklardan faydalanmalarını tavsiye etti.


ŞUBAT 2017'DE FİYAT ARTACAK 


Hüseyin Aslan, yeni yılda yatırım rotası çizmek isteyenler için şunları söyledi: 

"Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi 1. Etap kampanyasında, sınırlı sayıdaki konutlar, hiçbir maliyet artışından etkilenmeden, 1. sınıf emsalleriyle bugün dahi mukayese edildiğinde yüzde 35-40 oranında avantaj sağlayan üniversite, sanayi ve İzmir'in giriş çıkışındaki en önemli ilçelerinden olan Çiğli'de, zemin katının bile sadece denize değil tüm İzmir körfezine hakim olduğu bir konumda. Çevre yoluna 5-6 dakika mesafedeki proje alanımız, inanıyorum ki önümüzdeki birkaç ay içerisinde temellerini attığımızda, projeye ortak olan vatandaşlarımız ne kadar avantajlı bir yatırıma karar verdiklerini göreceklerdir. 2017 Şubat ayında fiyatlarımızı artırmak zorunda kalacağımız göz önünde bulundurulursa, bugün 2+1 brüt 121 metrekare olan konutlarımızın bugünkü fiyatı 267 bin TL civarındadır. Projemizin yakınındaki aynı metrekaredeki konutların 350 bin TL olduğu düşünülürse, daha bugünden normal bir ailenin yaşayabileceği 168 metrekare brüt 3+1 projemiz ise yine aynı bölgede 400-450 bin TL olan konutlar kar amacı olmayan Ege-Koop'ta 300 bin TL civarındadır."



Hürriyet 



Geri Dön