28 / 03 / 2024

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.



EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 40 milyon lira yatırım yaptıkları  İzmir  Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlayacaklarını ifade etti. Başkan Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.  


Aslan, “Projedeki dairelerin tamamının deniz manzaralı. Fiyatlarımız da bölgedeki emsallerinden yüzde 30-40 arası daha ucuz. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında da özel bir kampanya uyguladık. Yollar dahil olmak üzere tüm alt yapı, yüzme havuzu ve peyzajı 2019’un ilk yarısında tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


KUZEYİN YILDIZI

Üretim, sanayi ve konut yoğunluğunun kaliteli şekilde büyüdüğünü söyleyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da ilçenin yükselen bir yıldız olduğunu belirtti. Çiğli’nin İzmir’in ‘Kuzey Yıldızı’ olduğunu söyleyen Arslan, “2019’da Çiğli’ye yakışan bir yaşam alanıyla karşı karşıya kalacağız. Peyzaj çalışmaları ve damlama sulama sistemi ile alt yapı havuzlar yapılacak. Çok güzel bir projeyle karşı karşıyayız, buradan İzmir’i seyrettiğinizde ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz” ifadesini kullandı.


Hürriyet 


Geri Dön