24 / 04 / 2024

İzmir MaviBahçe 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak!

İzmir MaviBahçe 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak!

200 milyon dolar yatırım hacmine sahip MaviBahçe kapılarını bugün açıyor. MaviBahçe, yaklaşık 3 bin 500 kişiye istihdam yaratacak. AVM, 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.



200 milyon dolar yatırım hacmine sahip MaviBahçe kapılarını bugün açıyor. 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinde, 4 kat üzerinde 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kale. 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, İzmir'in en geniş çocuk katı ve eğlence alanları ile İMAX teknolojisini İzmirliler'le ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. 


MaviBahçe'nin yatırımcısı, Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul. ECE Türkiye, merkezin uzun dönemli yönetimini üstleniyor. MaviBahçe, yaklaşık 3 bin 500 kişiye istihdam yaratacak. 


'Alışverişin havası değişecek' Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, "MaviBahçe, İzmir'de alışverişin havasını değiştirecek" dedi. 


ECE Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı ise "MaviBahçe, şehrin en seçkin konut yerleşim alanlarının tam merkezinde, yeni yatırımlar ile her geçen gün daha çok değerlenen Karşıyaka sınırları içerisindeki Mavişehir'de yer alıyor. 


MaviBahçe ile potansiyel ziyaretçi kitlesinin talep ve ihtiyaçlarına uygun, nitelikli perakende arzını sağlayabileceğimize inanıyoruz" diye konuştu.


Vatan





Geri Dön