24 / 04 / 2024

İzmir MaviBahçe AVM bugün hizmete açılıyor!

İzmir MaviBahçe AVM bugün hizmete açılıyor!

Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul'un yatarımı olan ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye'nin üstlendiği Mavibahçe, bugün kapılarını açıyor.



Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul'un yatarımı olan ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye'nin üstlendiği Mavibahçe, bugün kapılarını açıyor. 200 Milyon Dolar yatarım bedeli ile tamamlanan Mavibahçe'nin tanıtım toplantısı, Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam Dr. Selami Özel, Ece Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, ECE Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Nuri Şapkacı ve Mavibahçe AVM Müdürü Ozan Canbolat'ın katılımı ile gerçekleştirildi. 


3 bin 500 kişiye istihdam 

60 bin metrakare kiralanabilir alana sahip olan AVM'de 4 kat üzerinde 200'den fazla mağaza, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanı, çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. Ayrıca 2 bin araç kapasitesine sahip otopark da ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. Mavibahçe, yaklaşık 3 bin 500 kişiye istihdam yaratarak şehrin sosyoekonomik gelişimine de fayda sağlayacak. 


Mavibahçe'nin mimarisi, yeşil bahçeleri, köprüleri ile İzmirlilerin aşina oldukları yaşam tarzım sunacağını dile getiren Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, "Bölge insanım çok iyi tanıyan İzmirli bir yatııım grubu olarak Mavibahçe'nin İzmirlilerin yaşam tarzına, satın alma alışkanlıklarına uyan, herkesin severek geleceği bir AVM olacağına kuşkum yok. Burası benzersiz koıısepti ile İzmirlilerin alışkanlıklarını değiştirecek" dedi. Şapkacı ise,  "Proje, yeni yatırımlar ile her geçen gün daha da değerlenen Karşıyaka sınırlan içerisinde yer alıyor. Potansiyel ziyaretçi kitlesinin talep ve ihtiyaçlarına uygun pek çok markayı bünyesinde topluyor. Markalarımızın yüzde 20'si İzmir'e ilk kez geliyor. Tüm bunların yanı sıra konumu, ulaşım olanakları, mimarisi ve yüksek kaliteli yönetim hizmetleri ile oldukça cazip bir mekan olacak" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön