25 / 04 / 2024

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.




Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor. İçinde kadınlar kulübü, çocuk oyun alanı, havuz, oturma alanları ve Menderes'in simgesi Taş Köprü'nün de modernize edilmiş halinin yer alacağı Ay- Yıldız Park 3 bin metrekare alandan oluşacak. Çalışmalar kapsamında kadınlar kulübü için binanın dış kaplaması yapılırken, çocuklar için oyun gurubu alana yerleştirilerek, park çevresi bollard ile kaplandı.


Kadınları da düşündük


​Çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Hayata geçirdiğimiz Ay-Yıldız Parkımız, Menderes'e farklı bir hava katacak. İlçe merkezi girişimizde yer alacak parkımız modern mimarisiyle herkesin beğenisini toplayacak. Projemiz hızla devam ediyor. Çocuklarımız için oyun alanının yanında kadınlarımızı da düşündük. Kuracağımız kadın kulübünde, onlara da sosyal bir alan kazandırmış olacağız. Yaptığımız çevre düzenlemeleriyle de vatandaşlarımız ailece burada keyifli dakikalar geçirebilecek" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön