19 / 04 / 2024

İzmir MESA Urla Evleri 'nde 550 bin TL 'ye! Hemen teslim!

İzmir MESA Urla Evleri 'nde 550 bin TL 'ye! Hemen teslim!

MESA Grup'un İzmir - çeşme Otoyolu'nun Urla gişelerine 2 kiloemtre mesafede inşa ettiği İzmir MESA Urla Evleri'nde konut fiyatları 550 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor



MESA Urla Evleri"nin 30 konuttan oluşan 2. Etabı, 1. Etap yerleşmeye bitişik 33 bin metrekarelik bir alanda gerçekleşiyor. Sitede A (brüt 325 metrekare) ve B   (brüt 278 metrekare) olmak üzere iki konut tipi yer alıyor. Mesa Urla Evleri"nde konut fiyatları 550 bin TL ile 650 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

MESA Urla Evleri"nin satışı tamamlanan 1. Etabı 3 farklı konut tipini içeriyor ve 20 hektarlık bir arazide yer alıyor. Her evi 4 yatak odası, garaj, veranda ve teraslarla dışarı uzanan zengin yaşam alanlarına sahip 30 konutluk sitede yaşam devam ediyor.

MESA Grup tarafından hayata geçirilen projenin etrafı  çevre çiti ile çevrelenmiş, girişleri kontrollü, kendine yeter donanıma sahip bir yapıda. Yerleşimin merkezinde, en zengin deniz manzarasına sahip bir konumda kapalı ve açık yüzme havuzu olan, çeşitli sportif ve sosyal aktivitelerin geçekleştirileceği bir merkez ve spor sahaları yer alıyor.

Sitenin yapı dili, Ege Mimarisi'nin farklı ve güncel bir yorumu ile oluşturuldu. Kişilikli ve özgün bir çevre yaratıldı. Aynı yaklaşım iç ve dış mekanların düzenlenmesinde de sürdürüldü. Malikane olarak niteleyebileceğiniz, seçkin yaşam birimleri oluşturuldu.

Mesa Urla Evleri otoyol'un sağladığı ulaşım kolaylığı, site sakinlerine, yıl boyu yaşamlarını büyükşehir"in kargaşasından uzak bir huzur ortamında sürdürmelerine imkan veriyor.

0232 761 02 02

http://www.mesaurlaevleri.com/tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön