23 / 04 / 2024

İzmir Mobilya Fuarı'nın hazırlıkları başladı

İzmir Mobilya Fuarı'nın hazırlıkları başladı

Efor Fuarcılık'ın İzmir Mobilyacılar Odası işbirliğinde düzenlediği Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı'nın (21. MODEKO) hazırlıkları başladı



Yapılan yazılı açıklamaya göre, 7 - 11 Nisan 2010 tarihlerinde Uluslararası  İzmir  Fuar Alanı'nda gerçekleşecek 21. MODEKO için sektör temsilcileri İzmir Ticaret Odası lokalinde bir araya geldi. Toplantıya Karabağlar
Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara, Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele ile çok sayıda mobilyacı katıldı.

Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Karabağlar ilçesinin ekonomi lokomotifi olan mobilya sektörünün markalaşması için çalıştıklarını belirtti. Kürüm, "İlçemizde en önemli gelir kalemi mobilyadır. Biz de yerel yönetim olarak
mobilyacıların işlerinin kolaylaşması, üretimlerinin markalaşması için her türlü desteğe hazırız. Bu kapsamda eğitim, üretim ve tanıtım alanında başlattığımız projeleri kısa zamanda hayata geçireceğiz. MODEKO Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı'nı önemsiyoruz. 21. kez gerçekleşecek fuarın tanıtımına belediye olarak destek vereceğiz. Yedi gün yirmi dört saat mobilyacımızın hizmetindeyiz" dedi.

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Kara, yerel yönetimlerle el ele bir meslek odasının sorunlarını daha kolay çözebildiğini vurguladı. 21. kez açılacak MODEKO Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı'nın bu güne kadar bölgede fiyatların oluşması ve sezonun start alması anlamını taşıdığını kaydeden Kara, bu fuarın uluslararası yönünü artırmak istediklerini vurguladı.

MODEKO Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı'nı 21. kez açmaya hazırlanan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, İzmir Mobilyacılar Odası işbirliğinde düzenledikleri fuarla sektörle bir bütün oluşturduklarını buna yerel yönetimin de eklenmiş olmasından büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.

Eyigele, şunları kaydetti:
"Gerek el ürünü, gerekse ileri teknolojiyle üretilmiş, geçmişin ihtişamını da geleceğe taşıyan yeni yüzyılın estetik standartlarıyla donatılmış mobilyaları profesyonellerimiz ve nihai tüketicilerimizle bir kez daha buluşturacağız.

Modern ve klasik mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve
aksesuarlarıyla aydınlatma ekipmanları Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda olacak. Geçtiğimiz yıl ekonomik krizin en ağır yaşandığı dönemde de bu fuarı düzenlemiş ve başarıyla tamamlamıştık. Krizin etkileri geçen yıla göre biraz daha azaldı. 21. kez düzenleyeceğimiz fuarın verimli geçeceği kesindir."
AA


Geri Dön