25 / 04 / 2024

İzmir Mobilyacılar Sitesi'ne yeni otopark!

İzmir Mobilyacılar Sitesi'ne yeni otopark!

İzmir'in Buca İlçesi Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark inşa edilecek. Buca Belediyesi alanda çalışmalara başladı.



İzmir'in Buca İlçesi Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde çevreden gelişi güzel atılan sanayi atığı ve moloz yığınları için temizlik çalışması başlatıldı. Buca Belediyesi, Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde  İzmir  Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte temizlik seferberliği başlattı. 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark alanı olarak düzenlenecek olan bölge, sanayi sitesinin çehresini değiştirecek.




İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte alana giren Buca Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kepçelerle 700 ton moloz ve atık yığınını temizledi. Bölgeden 50 kamyon atık kaldıran belediye ekipleri bölgede düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Buca Belediyesi'nin temizleme çalışmalarının ardından bölgeyi otopark olarak düzenleyeceği öğrenildi.




Yeni Asır



Geri Dön