29 / 03 / 2024

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...



İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. 13 Kasım Cuma sabahından itibaren Fahrettin Altay-Konak yönüne giden bir şerit trafiğe kapatılacak. Sıkışıklığı önlemek için yolun karşı yönündeki bir şerit, trafiğin yoğun olduğu sabah saatlerinde Konak istikametine açılacak.


Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yapımı süren karayolu alt geçidi kapsamındaki fore kazık uygulaması çalışmaları nedeniyle, Fahrettin Altay yönünden Konak yönüne gidiş kısmında yolun en sol şeridi Cuma gününden itibaren 10 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak. Bu süre içinde trafik akışının olumsuz yönde etkilenmemesi için yoğunluğun yaşandığı sabah saatlerinde (07.00-10.00) Konak’tan Fahrettin Altay’a gidiş yönündeki en sol şerit Fahrettin Altay-Konak istikametindeki araçlara açılacak. Günün diğer saatlerinde ise normal trafik düzeni devam edecek. Uygulama süresince  İzmir  Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınarak, sürücüleri yönlendirecek düzenlemeler yapılacak. 10 gün sürecek geçici trafik düzenlemesi 13 Kasım Cuma günü saat 10.00’da başlayacak.


Hürriyet Ege





Geri Dön