26 / 04 / 2024

İzmir Narova'nın ikinci etabında teslimler 2017 Mart'ta!

İzmir Narova'nın ikinci etabında teslimler 2017 Mart'ta!

Narova’nın ikinci etabında kule ve teraslı binalarda toplam 227 konut, 6 villa ve 9 dükkan bulunuyor. İkinci etabı Mart 2017'de sahiplerine teslim edilecek olan Narova projesinde üçüncü ve dördüncü etapların lansmanı ise çok yakında yapılacak.



80 dönüm arazi üzerinde 9 etapta 1100 konut olarak planlanan Narova’nın 1. Etabında geçtiğimiz yıl sonunda yaşam başladı. 2. Etabın yapımı hızla sürüyor, Mart 2017’de sahiplerine teslim edilecek. Dükkanlar ise çok yakında teslim ediliyor.


İzmir’in en kapsamlı projelerinden olan Narova’nın en önemli özelliklerinden biri de ferahlığı. Narovalılar burun buruna bir hayat yaşamıyor Narova’da.Projenin sahibi olan Yapıtek İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Kayhan Karabayır proje ile ilgili şunları söyledi; “Narova, İzmir’in en güzel projelerinden biri. Ailelerin ferah ve konforlu bir yaşam sürmeleri için her şey düşünüldü. Hem kapalı hem de açık havuzumuz var. Spor alanlarımız oldukça geniş ve olanaklı. Komşu komşu ile içiçe değil, ferah bir atmosferimiz var. İkinci etabımız 20 dönüm üzerine oturuyor ve yüzde 65’i peyzaj. İzmir’de bu denli geniş yeşil alanlı proje neredeyse yok.”


Narova’nın ikinci etabında kule ve teraslı binalarda toplam 227 konut, 6 villa ve 9 dükkan bulunuyor. Dükkanlar önümüzdeki günlerde sahiplerine teslim edilecek. Üçüncü ve dördüncü etapların lansmanı ise çok yakında yapılacak.


Birinci etap lansmanından ev alan Narovalılar bugün 45 kazançlı durumdalar. Yatırımcı için de ev alıp oturmak isteyen aileler için de akılcı bir karar Narova. Kayhan Karabayır bu konuda ise şunları söyledi; “Biz Narova için “Ev alma gelecek al!” diyoruz. Yani güvenilir, akılcı ve oturması keyifli bir proje Narova. Yarına dönük bir yüzü var. 1. Etaptan ev kiralayan yeni Narovalılar bunun farkına vardılar ki ikinci ve diğer etaplardan ev satınalmaya karar verenler çoğunluktu. Bu çok sevindirici bir sonuç. Demek ki amacımıza ulaşmışız. Ayrıca yeni müşterilerimizin büyük bölümü referansla geliyor ki bu da bizim için çok değerli. Güvendiği binden duymuş, dinlemiş, incelemiş ve ikna olmuş ki geliyor.”


http://narova.com.tr/etap2/


Sözcü


Geri Dön