24 / 04 / 2024

İzmir Optimum AVM 2. etap ne zaman tamamlanacak?

İzmir Optimum AVM 2. etap ne zaman tamamlanacak?

2016 yılı içerisinde tamamlanacak olan Gaziemir Optimum ikinci etap projesinde 55 adet dükkan yer alacak. 135 bin 284 metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Optimum AVM'nin inşaat alanı 2. etapla birlikte 27 bin 500 metrekare artacak...




İzmir'e üç yıl önce Gaziemir Optimum Outlet ile giriş yapan Rönesans Holding İzmir'de 500 milyon dolarlık yatırım yapacak. Şirketin bu yıl hayata geçireceği projeler arasında Gaziemir Optimum AVM 2. etap ve Karşıyaka Optimum AVM projeleri yer alıyor. Mevcut alışveriş merkezinin yan tarafında otopark olarak kullanılan araziyi satın alan şirket Optimum AVM ikinci etap için çalışmalara başladı.


2016 yılı içerisinde tamamlanacak olan Gaziemir Optimum ikinci etap projesinde 55 adet dükkan yer alacak. 135 bin 284 metrekare inşaat alanına sahip olan  İzmir  Optimum AVM'nin inşaat alanı 2. etapla birlikte 27 bin 500 metrekare artacak.


Rönesans Holding'in İzmir'deki ilk projesi olan Optimum AVM şehir merkezine 8 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na 5 kilometre mesafede yer alıyor.


İzmir Optimum AVM 2. etap ne zaman tamamlanacak?



Turan projesinde Doğan Holding, Konak projesinde ise Tekfen’le hareket edecek olan Rönesans Holding Şemikler Carrefour yerinde inşa edeceği AVM projesi içinde çalışmalarını sürdürüyor.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön